Μουστακίδης: “Διούδης, το μεγαλύτερο κεφάλαιο του Άρη”!

O παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη, αναφερόμενος στη νέα διοίκηση αλλά και δύο από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών για τους «κίτρινους» σε αγωνιστικό επίπεδο, τους διεθνείς με την Κ20, Γιάννη Γιαννιώτα και Σωκράτη Διούδη.

Aναλυτικά τα όσα είπε στα “Α.Ν. 98,7”:

Για τη νέα διοίκηση της Π.Α.Ε., σχολίασε: «Ευχή και ελπίδα μας είναι η διοίκηση Ηλιάδη να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκε για να μπορέσει η ομάδα να έχει ένα καλύτερο μέλλον».

Για τη φετινή παρουσία του Γιαννιώτα, που είναι και το πρόσωπο των τελευταίων ημερών, ανέφερε: «Οι προσδοκίες ήταν πολύ μεγάλες. Ο ίδιος σ’ ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του πρωταθλήματος έδειξε ότι δε μπορεί να ανταποκριθεί σ’ αυτές. Παρουσίασε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τη συμπεριφορά και τη σχέση του με την ομάδα και τον κόσμο, γενικότερα, υπήρχε μια εικόνα που δεν ωφελούσε τον παίκτη. Μέσα στη γενική αμφισβήτηση, για διοίκηση, προπονητές κ.λπ., εμείς περιμέναμε από κάποιους νεαρούς παίκτες να κάνουν τα πάντα και κάθε Κυριακή να παρουσιάζουν ένα σταθερά καλό πρόσωπο, που ήταν πολύ δύσκολο να γίνει.

Στο δεύτερο γύρο, πάντως, μετά και τις προσθήκες του Ιανουαρίου, είδαμε ότι η ομάδα είχε κάποια περισσότερα στηρίγματα προς αξιοποίηση μέσα στο γήπεδο, και πάλι, όμως, τα παιχνίδια αυτά ήταν μεμονωμένα. Ο Γιαννιώτας αποτελούσε και αποτελεί ένα μεγάλο κεφάλαιο για τον Άρη, αρκεί να το διαχειριστεί σωστά. Προς το τέλος της σεζόν, ο παίκτης έδειξε ότι είχε την ωριμότητα να αντιμετωπίσει κάποια πράγματα, ήταν πιο ήρεμος και αποδοτικός και προσέφερε παραπάνω».

Για την επιλογή του Γιαννιώτα να αποχωρήσει από τον Άρη και να αναζητήσει ποδοσφαιρική στέγη στο εξωτερικό, υπογράμμισε: «Είναι άλλο να παρατηρείς μια δύσκολη κατάσταση και άλλο να τη βιώνεις εκ των έσω. Ένας παίκτης που θέλει να ανέβει ποδοσφαιρικά, κρίνει και οργανώνει το μέλλον του ανάλογα με τις συνθήκες που παρουσιάζονται στη δουλειά του και τις προοπτικές που υπάρχουν. Σα σκέψη, όσο κι αν μας στεναχωρεί, είναι σωστή για τον εαυτό του. Έτσι θα βελτιωθεί και ποδοσφαιρικά, ενώ θα του δοθεί η δυνατότητα να δοκιμάσει για κάτι καλύτερο. Στην Ελλάδα είναι λίγες οι ευκαιρίες που σου δίνονται προκειμένου να εξελιχθείς έτσι όπως θέλεις και με την προοπτική που οραματίζεσαι».

Για τις εμφανίσεις του Σωκράτη Διούδη κάτω από τα δοκάρια του Άρη, τόνισε: «Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι για την ηλικία και την εμπειρία του είχε άγνοια κινδύνου κάτω από την εστία. Αυτό τον βοήθησε να είναι πιο ήρεμος και να έχει πιο καθαρή σκέψη την ώρα του αγώνα, στοιχεία πολύ σημαντικά για έναν 20χρονο ποδοσφαιριστή, που τον ωφέλησαν στο να έχει καλή απόδοση. Από εκεί και πέρα, με τη δουλειά και συνεχίζοντας να έχει παρουσίες στην εντεκάδα της ομάδας, θα ωριμάσει ακόμη περισσότερο. Αυτή τη στιγμή είναι το μεγαλύτερο κεφάλαιο της ομάδας από τον νεαρούς ποδοσφαιριστές».

To Top