«Είναι μικρός ακόμη ο Γιαννιώτας για ένα τέτοιο άλμα»

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, τοποθετήθηκε αναφερόμενος στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης, την προσέλευση του κόσμου στις εκλογές, την περιορισμένη δυνατότητα μεταγραφών και ανανεώσεων αλλά και τη διάθεση του Γιαννιώτα να αγωνιστεί άμεσα στη Γερμανία.

Αναλυτικά τα όσα είπε τα “Α.Ν. 98,7”:

Για τη νέα διοίκηση η οποία εξελέγη, ανέφερε: «Ο κ. Ηλιάδης είναι παλιός γνώριμος σε όλους μας, έχει θητεύσει με επιτυχία στην ομάδα μας, είναι ένας έντιμος και αγωνιστής παράγοντας. Θα πρέπει να τον στηρίξουμε όλοι. Το έργο που αναλαμβάνει είναι πάρα πολύ μεγάλο, πάρα πολύ δύσκολο και πρέπει όλη η Αρειανή οικογένεια να είναι κοντά του. Περιμένουμε τις πρώτες κινήσεις από τον ίδιο και το Δ.Σ., ελπίζουμε να γίνουν οι κατάλληλες και η ομάδα να πορευτεί με άλλον «αέρα» στη φετινή χρονιά, να μπουν οι βάσεις που θα μας επιτρέψουν να μην περάσουμε όσα φέτος».

 

Για το γεγονός ότι ψήφισαν 2.250 άτομα, σχολίασε: «Ο αριθμός ήταν μικρός. Σε προηγούμενη διαδικασία ήταν πολύ μεγαλύτερος. Σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και η αγωνιστική πορεία της ομάδας αλλά και οι οικονομικές δυσκολίες της εποχής».

 

Όσον αφορά τις μόλις τρεις μεταγραφές που θα έχει και πάλι δικαίωμα να πραγματοποιήσει ο Άρης, καθώς και τέσσερις ανανεώσεις, επεσήμανε: «Ο αριθμός και των δύο είναι μικρός. Θα πρέπει να γίνουν πολύ προσεκτικές κινήσεις, με σωστή αξιολόγηση των αναγκών της ομάδος μας και τη συνεργασία προπονητή και διοίκησης».

 

Για τον Γιαννιώτα και τη διάθεσή του να αγωνιστεί στη Γερμανία, υπογράμμισε: «Θα είναι πολύ σημαντική απώλεια για την ομάδα μας. Είναι ένας αξιόλογος ποδοσφαιριστής, ίσως ό,τι καλύτερο διαθέτει ο Άρης τα τελευταία δύο χρόνια από πλευράς Ελλήνων. Η δική μου άποψη, πάντως, είναι ότι θα έπρεπε να παίξει ακόμη ένα-δύο χρόνια στην ομάδα, προκειμένου να ωριμάσει ακόμη περισσότερο, να αποκτήσει ακόμη περισσότερες «περγαμηνές» για να κάνει μια μεταγραφή που του εξασφαλίσει το μέλλον του. Είναι πολύ μικρός ακόμη για ένα τέτοιο «άλμα» και φοβάμαι ότι δε θα είναι για το καλό του. Σε κάθε περίπτωση, θα κρίνει ο ίδιος».

To Top