Τάτο και Ζαραδούκα τους θέλουν, αλλά όλα είναι ανοιχτά!

Επτά παίκτες του Ολυμπιακού βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα για το μέλλον τους. Τρεις από αυτούς αγωνίστηκαν από τον Ιανουάριο μέχρι το τέλος της περιόδου στον Άρη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ από το katimagiko.gr:

“Οι Γιάννης Ζαραδούκας, Ανδρέας Τάτος, Δημήτρης Διαμαντάκος, Γιάννης Ποτουρίδης, Σουμπίνιο, Πέταρ Γκρμπιτς και Αλεξάνταρ Κάταϊ είναι οι ποδοσφαιριστές που αναμένουν την επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για το μέλλον τους.

Οι Ανδρέας Τάτος και Γιάννης Ζαραδούκας έχουν σαφείς ελπίδες για παραμονή, όμως ακόμα και αυτοί στο τέλος ενδέχεται να μην μείνουν. Έως τώρα οι παίκτες δεν έχουν ειδοποιηθεί, ωστόσο εξελίξεις πρόκειται να επέλθουν εντός της ερχόμενης εβδομάδας.

Για τους Διαμαντάκο, Σουμπίνιο και Ποτουρίδη υπάρχουν συζητήσεις για εκ νέου δανεισμό τους ή και την παραχώρησή τους. Όσον αφορά στους Γκρμπιτς και Κάταϊ από την στιγμή που αρκετές ομάδες θέλουν να τους εντάξουν στο δυναμικό τους θα γίνει μία κουβέντα μήπως και ο Ολυμπιακός μπορέσει να καρπωθεί κάποιο καλό χρηματικό όφελος. Θυμίζουμε πως ο Βασιλόγιαννης που ήταν επίσης δανεικός αποτελεί ήδη παρελθόν από τον σύλλογο”.

To Top