ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Μουστακίδης: «Πρέπει να σφίξουν τα λουριά στα αποδυτήρια του Άρη»

Την άποψη ότι πρέπει να ματώσουν τη φανέλα οι παίκτες του Άρη για να πετύχουν εξέφρασε ο Μπάμπης Μουστακίδης μιλώντας στο Metropolis.

Ο βετεράνος άσος του Άρη υποστήριξε ότι ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να διορθώσει τα αγωνιστικά κακώς κείμενα και να σφίξει τα λουριά στα αποδυτήρια.

Επιπλέον, τόνισε ότι χρειάζονται παίκτες που θα ματώνουν τη φανέλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να κερδίζουν τα παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τον Κωστένογλου: «Σίγουρα γνωρίζει τις δυσκολίες και τις ευθύνες για το έργο που αναλαμβάνει. Η αλλαγή ήταν κάτι επιβεβλημένο αλλά έγινα αργοπορημένα. Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά και τώρα καλείται ένας νέος προπονητής να προσπαθήσει να διορθώσει τα κακώς κείμενα. Τα αγωνιστικά τουλάχιστον γιατί τι άλλο συμβαίνει δεν ξέρουμε. Εγώ έβλεπα μια ομάδα που δεν ήταν ομάδα για να πρωταγωνιστήσει και να πάρει το πρωτάθλημα. Ήταν μια ομάδα υποτονική που ψαχνόταν. Ήταν αγύμναστη, χωρίς τρεξίματα, που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Μπορεί να βελτιώσει κάποια πράγματα όπως οι ταχυδυναμικές καταστάσεις. Η ελπίδα προς το πρόσωπο του προπονητή ταυτίζεται με τον γυμναστή, Νίκο Καρύδα, που πιστεύω θα σφίξουν τα λουριά στα αποδυτήρια και θα παρουσιαστεί μια ομάδα που θα θέλει να μειώσει τη διαφορά».

Για το που πρέπει να ρίξει το βάρος: «Πρέπει να δώσει στους παίκτες να καταλάβουν ότι πρέπει να δουλέψουν πιο σκληρά και να το δείχνουν στο γήπεδο. Θέλει συνεχόμενα καλά αποτελέσματα για να ανεβεί η ψυχολογία και μετά να δουλέψει στα τακτικά κομμάτια. Πρέπει να σφίξουν τα λουριά και να φανεί αυτό στο γήπεδο άμεσα. Με ένα συνεχόμενο σερί θα ανέβει η ψυχολογία και θα αποκτήσει μια ταυτότητα η ομάδα που θα δώσει μεγαλύτερη πίστη στον προπονητή για να δουλέψει καλύτερα.

Αυτά είναι θεωρητικά. Αυτά μας φάγανε. Μες το γήπεδο ήμασταν μια ομάδα υποτονική και ηττοπαθής. Αυτά ας μπουν στο περιθώριο. Πρέπει να ματώσουν τα πόδια και οι φανέλες. Μπροστά μας έχουμε ρεαλιστές αντιπάλους και αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι οι βαθμοί. Το μόνο δυνατό κομμάτι της ομάδας είναι η έδρα αλλά αυτό δε φτάνει. Με ευχές και φρούδες ελπίδες δεν κερδίζονται βαθμοί και παιχνίδια. Χρειάζονται παίκτες εργάτες, που θα παλεύουν τα παιχνίδια έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να τα πάρει».

To Top