ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τσαϊρέλης: “Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας”

Ο Μιχάλης Τσαϊρέλης ήταν ο καλύτερος παίκτης του Άρη κόντρα στη Βιλερμπάν και θεωρεί ότι οι κίτρινοι άφησαν το παιχνίδι να τους φύγει μέσα από τα χέρια.

Ο Έλληνας φόργουορντ τόνισε πως “τα πήγαμε αρκετά καλά αμυντικά, τους κρατήσαμε κάτω από τον μέσο όρο τους στην επίθεση, αλλά στο πρώτο δεκάλεπτο τους δώσαμε πολλά εύκολα επιθετικά ριμπάουντ και έβαλαν εύκολα καλάθια. Στην επίθεση κάναμε αρκετά λάθη. Το χάσαμε μέσα από τα χέρια μας, ήταν μεγάλη ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε και μια διαφορά για να πάμε με άλλο αέρα. Σε κάποιες λεπτομέρειες κάναμε λάθη, ήρθε ισοπαλία και συνεχίζουμε…”.

Για τη ρεβάνς είπε: “θα είναι δύο φορές πιο δύσκολο παιχνίδι. Η Βιλερμπάν είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει πολύ δυναμικά, δεν έχει καμία σχέση με τις δύο προηγούμενες γαλλικές ομάδες, παίζουν πιο πολύ σετ παιχνίδι και όχι τρανζίσιον. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Δεν έχουμε τα περιθώρια να πάμε όπως πήγαμε στο Στρασβούργο. Είμαστε το αουτσάιντερ. Θα είναι ένας τελικός, θα είναι μεγάλη επιτυχία να προκριθούμε στους προημιτελικούς. Η έδρα τους δεν είναι σαν της Στρασμπούρ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι εύκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα, αλλά έχει κι αυτή τα σκαμπανεβάσματά της”.

To Top