“Μου αρέσει να είμαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και γι΄ αυτό επέλεξα τον Άρη”

Ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Άρη είναι η Μαρία Καλούδη, η οποία μίλησε στο PRESSARIS για τους λόγους που την έκαναν να πει το «ναι» φέτος στις «κίτρινες» (είχε δεχτεί κρούση και την περσινή χρονιά, αλλά τότε προτίμησε το Ανατόλια!), για την παρουσία του Δημήτρη Σολκίδη στον πάγκο, αλλά και για τους στόχους με τη νέα της ομάδα Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι η 23χρονη ακραία έχει πανηγυρίσει δύο ανόδους στην Α1 τα τελευταία δύο χρόνια (με ΕΟΣ και Ανατόλια) και σκοπεύει να… τριτώσει το καλό φέτος με τον Άρη!

«Η αλήθεια είναι πως είχαμε μιλήσει και την περσινή χρονιά με τους ανθρώπους του Άρη, αλλά τότε είχα αποφασίσει να πάω στο Ανατόλια. Έτσι, ο ‘γάμος’ μου με την ομάδα άργησε έναν χρόνο!», τόνισε αρχικά η Μαρία Καλούδη, για να εξηγήσει:

«Η παρουσία του Δημήτρη Σολκίδη στον πάγκο του Άρη έπαιξε σίγουρα πολύ σημαντικό ρόλο στο να πω το ‘ναι’, καθώς είναι ένας προπονητής που εκτιμάω ιδιαίτερα. Είχαμε συνεργαστεί και πριν από δύο χρόνια στην ομάδα της Σταυρούπολης και μόνο τα καλύτερα έχω να θυμάμαι. Άλλωστε, όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους που γνωρίζεις και είχες και ένα θετικό αποτέλεσμα, έχεις και παραπάνω εμπιστοσύνη».

Επίσης, η 23χρονη ακραία στάθηκε στο ότι: «Και τα περισσότερα κορίτσια τα γνωρίζω και συνεπώς θεωρώ ότι η χρονιά ξεκινάει με τους καλύτερους οιωνούς», ενώ κατέληξε, βάζοντας τον πήχη ψηλά: «Ο Άρης φέτος έχει έναν και μοναδικό στόχο, την άνοδό του στην Α1. Εγώ, από την πλευρά μου, τα τελευταία δύο χρόνια έχω πανηγυρίσει ισάριθμες ανόδους και ελπίζω να… τριτώσει φέτος το καλό. Μου αρέσει να είμαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν και γι΄ αυτό επέλεξα τον Άρη».

To Top