Το βράδυ η κρίσιμη συνάντηση των οργανωμένων, στην… κόψη του ξυραφιού η διοίκηση Στεφανίδη!

Η αγωνία του κόσμου του Άρη μπροστά στην αδυναμία του προέδρου της ΠΑΕ Αρης, Πάνου Στεφανίδη να κάνει πράξη τις υποσχέσεις του έχει χτυπήσει κόκκινο.

Οι οργανωμένοι οπαδοί αφουγραζόμενοι την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα ποδόσφαιρου και βλέποντας τό έλλειμμα πράξεων, θα έχουν νέα συνάντηση απόψε στις 9 το βράδυ.

Είναι δεδομένη η δυσαρέσκεια των φιλάθλων του Άρη (οργανωμένων και μη), μια και βλέπουν ότι τα «θα» και η έλλειψη συγκεκριμένων πράξεων για τη δημιουργία συνθηκών που θα βοηθήσουν τον Αρη να επιστρέψει στην Super League, δημιουργούν μια ασφυκτική κατάσταση.

Η προγραμματισμένη για απόψε συνάντηση των επικεφαλής των Συνδέσμων Φίλων Αρη αναμένεται να υπογραμμίζει την φανερή η δυσφορία από τους χειρισμούς του Στεφανίδη, όπως εκφράστηκε και στη συνάντηση της περασμένης Παρασκευής.

Η διοίκηση Στεφανίδη είναι στην κόψη του ξυραφιού, την ώρα που η “επόμενη μέρα” περνάει από πολλές επαφές και ζυμώσεις. Όλα αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτά στο διοικητικό κάδρο.

Αναμένεται στη σημερινή συνάντηση των οργανωμένων η δημόσια τοποθέτηση. Κανείς δεν μπορεί να προδικάζει τις οριστικές αποφάσεις, αλλά όλα δείχνουν ότι θα αναζητηθούν αλλαγές και ζητηθούν αποφάσεις προς όφελος των συμφερόντων του Άρη .

To Top