ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Μούρτος: “Είμαστε μεγάλοι ανταγωνιστές, θα δώσουμε ό,τι έχουμε”

Ο Σπύρος Μούρτος υπογράμμισε στη κοινή συνέντευξη Τύπου ότι ο Άρης είναι ομάδα μεγάλων ανταγωνιστών και θα τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να διεκδικήσουν τις πιθανότητες τους στα ημιτελικά με τον Ολυμπιακό.

Ο αρχηγός του Άρη τόνισε: “Είμαστε πολύ χαρούμενοι που για τρίτη σερί χρονιά βρίσκομαστε στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος. Αποτελεί επιβράβευση τόσο της μεγάλης προσπάθειας που κάνει η διοίκηση, αλλά και της προσπάθειας των παικτών και των προπονητών”.

Αναφορικά με τους ημιτελικούς κόντρα στον Ολυμπιακό ο Μούρτος τόνισε: “Καταρχήν να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Το ότι βρίσκονται εκεί αποδεικνύει και την ποιότητά τους σαν ομάδα. Εμείς είμαστε μεγάλοι ανταγωνιστές, θα δώσουμε ότι έχουμε για να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας” και και κατέληξε: “Εύχομα οι αγώνες να γίνουν σε γεμάτα γήπεδα και κόσμιες συνθήκες και να κερδίσει ο καλύτερος”.

Ρωτήθηκε ο αρχηγός του Άρη αν στόχος είναι να γίνει η… περσινή ΑΕΚ και απάντησε πως “δεν θέλουμε να γίνουμε η περσινή ΑΕΚ, θέλουμε να γίνουμε ο φετινός Άρης, μια ομάδα που χαράζει τη δική της πορεία, σε μια χρονιά με σκαμπανεβάσματα. Σε τέτοιες δύσκολες χρονιές πρέπει να δείχνεις χαρακτήρα και εμείς το κάναμε. Έχουμε ένα καλό σερί μεγάλων νικών και μια δύσκολη σειρά που τελείωσε με 2-0. Θέλουμε να αναστρέψουμε τα δεδομένα…”.

To Top