ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Πρίφτης: “Επιβεβαίωση και επιβράβευση της προσπάθειας που γίνεται”

Ο Δημήτρης Πρίφτης εξήγησε την σημασία που έχει η παρουσία του Άρη για τρίτη σερί χρονιά στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός του Άρη επεσήμανε αρχικά: “Είναι η τρίτη σερί χρονιά που ερχόμαστε σε αυτή τη συνέντευξη Τύπου με τον Σπύρο. Αφενός μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός αυτό, αφετέρου καταδεικνύει μια επιβεβαίωση και μια επιβράβευση της προσπάθειας που γίνετια εντός και εκτός γηπέδου, από την διοίκηση και όσους εργαζόμαστε μέσα στο παρκέ”.

Συνέχισε κάνοντας αναφορά στα παιχνίδια που έρχονται: “Γνωρίζουμε ότι ο συντελεστής δυσκολίας των παιχνιδιών που έρχονται είναι υψηλός. Είμαστε ρεαλιστές και ταυτόχρονα θέλουμε να διεκδικήσουμε ότι περισσότερο μπορούμε. Θέλουμε να απολαύσουμε αυτά τα παιχνίδια και να χαρούμε τον τελευταίο μας μήνα ως το τελος του πρωταθλήματος. Να ευχηθω κι εγώ ό,τι καλύτερο και να γίνουν ήρεμα παιχνίδια με πολύ κόσμο στο γήπεδο και να να απολαύσουμε όλοι μας”.

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι έχει κλείσει η ψαλίδα με τους δύο αιώνιους είπε: “Θα ήταν ευχής έργο να γίνονται πάντα ανταγωνιστικά παιχνίδια σε αυτή τη φάση. Την δεδομένη στιγμή θεωρώ ότι ακόμα έχουν αξιοσημείωτη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες, αυτή είναι μια πρώτη ρεαλιστική προσέγγιση, όμως όλα κρίνονται μέσα στο γήπεδο. Η περσινή παρουσία του Άρη ήταν τέτοια, πηγαίνοντας σε πέντε ματς την σειρά με τον Παναθηναϊκό. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό να συμβεί φέτος αυτό. Νιώθω πάντως ότι κάποιες ομάδες αναπτύσσονται και προοδεύουν σε όλα τα επίπεδα και θα ήταν ευχής έργο οι τέσσερις ομάδες που καταλήγουν στο τέλος να είναι όσο πιο κοντά γίνεται”.

Ρωτήθηκε ποια από τις τρεις προκρίσεις στην τετράδα ήταν η πιο έντονη και απάντησε: “Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι εδώ και έρχομαι τρεις χρονιές με τον Σπύρο εδώ… Αυτό σημαίνει αρκετά για την ομάδα. Δείχνει σταθερότητα, λογική και ένα πλάνο. Και οι τρεις χρονιές έχουν τις δικές τους ιδιαιτερότητες. Σέβομαι την πρώτη μου χρονιά στον Άρη, τα παιδιά που παίξαμε όλοι μαζί, ήταν η πρώτη μου χρονιά σε μια ανταγωνιστική ομάδα. Η περσινή χρονιά ήταν μια πολύ καλή χρονιά και παίξαμε και καλό μπάσκετ και παρουσιάσαμε έντονη σταθερότητα, διατηρήσαμε το ρόστερ μας. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι και φέτος γιατί αλλάξαμε ένα σκηνικό μέσα στη χρονιά και παραμένουμε στους κορυφαίους…”.

Σε ερώτηση ποιον παίκτη του Ολυμπιακού θα διάλεγε για την ομάδα του απάντησε: “Έχει πληθώρα παικτών που είναι πολύ καλοί ο Ολυμπιακός, όχι μόνο σαν μπασκετική ποιότητα, αλλά και σαν νοοτροπία. Όποιον κι αν μου έδινες, θα τον έπαιρνα. Θέλω, όμως, να πω ότι είμαι πολυ ικανοποιημένος για τα παιδιά με τα οποία συνυπάρχω στο γήπεδο και παλεύουμε καθημερινά για να είναι σοβαρός και ανταγωνιστικός ο Άρης”.

To Top