Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Αρη η Κατερίνα Παπαχρήστου

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας με την Κατερίνα Παπαχρήστου για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

Αναφέρεται σχετικα.”Η 18χρονη μπασκεμπολίστρια, Κατερίνα Παπαχρήστου, γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 2005 στην Αθήνα, ωστόσο έζησε και μεγάλωσε στην Άνδρο και αγωνίζεται στις θέσεις 4-5. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από τις ακαδημίες του Α.Ο. Άνδρου, όπου αναδείχθηκε και πρωταθλήτρια Κυκλάδων, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια αγωνίζεται στην ομάδα μας, ανανεώνοντας για ακόμη έναν χρόνο.

«Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα που αγαπώ»

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η Κατερίνα Παπαχρήστου δήλωσε: «Νιώθω πολύ χαρούμενη που θα παραμείνω στο αγωνιστικό «σπίτι» μου, στον ΑΡΗ. Ευχαριστώ από καρδιάς τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Από πλευράς μου, θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με πάθος για την ομάδα που αγαπώ. Θεωρώ πως συλλογικά και με συνεργασία θα καταφέρουμε να φτάσουμε τον ΑΡΗ στην κορυφή, εκεί που ανήκει. Εύχομαι να έχουμε μια καλή αγωνιστική χρονιά, με υγεία».

Μπάσκετ Γυναικών: Παραμένει στον Αρη η Νίκη Γκατζιώνη

Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Μπάσκετ Γυναικών ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τη Νίκη Γκατζιώνη για την αγωνιστική περίοδο 2023-24.

“Η 17χρονη μπασκεμπολίστρια, Νίκη Γκατζιώνη γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου του 2005 στη Θεσσαλονίκη και αγωνίζεται στις θέσεις 3-4. Ξεκίνησε τα πρώτα της αθλητικά βήματα από τις ακαδημίες της Ιερισσού μέχρι και τη σεζόν 2021-2022, ενώ πέρσι φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα», αγωνιζόμενη τόσο στο τμήμα Νεανίδων όσο και στο τμήμα Γυναικών του ΑΡΗ.

«Να έχουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου. Τρομερός παλμός»

Μετά την ανανέωση της συμφωνίας με την ομάδα Μπάσκετ Γυναικών, η Νίκη Γκατζιώνη δήλωσε:

«Είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στο γυναικείο τμήμα αυτού του μεγάλου συλλόγου. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη. Εύχομαι να έχουμε μια χρόνια με υγεία και άνοδο στην Α1. Τέλος, ελπίζω να έχουμε και φέτος τη στήριξη του κόσμου. Είναι διαφορετικός ο παλμός που μεταδίδουν και σου δίνουν τρομερή ενέργεια»”.

 

To Top