«Μπάχαλο» στην κλήρωση του Κυπέλλου

Αυτά που ακούστηκαν στη διάρκεια της σημερινής κλήρωσης της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας προκάλεσαν αρχικά γέλιο και στη συνέχεια κι εκνευρισμό.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου, Κωνσταντίνος Νίκας, στα εισαγωγικά του λόγια πριν ξεκινήσει η διαδικασία ανέφερε από λάθος του ότι ο Ολυμπιακός έχει 42 Κύπελλα και όχι 28, ο ΠΑΟΚ μετρά 21 κατακτήσεις και όχι 8 και η ΑΕΚ πανηγύρισε τον τίτλο 26 φορές και όχι 15, όσες το κατάφερε στην πραγματικότητα.

Αν αθροίσει κανείς τα παραπάνω νούμερα που αφορούν μόνο τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντιλαμβάνεται ότι έχει ήδη 89 τίτλους σε έναν θεσμό που γίνεται στη χώρα 79 χρόνια!

Και τα λάθη του κυρίου Νίκα δε σταμάτησαν εκεί, καθώς σύμφωνα με τις αναφορές του ο Ατρόμητος έχει 2 κατακτήσεις Κυπέλλου, την ώρα που δεν έχει κανέναν τίτλο, ο Πανιώνιος αντί για 2 έχει 6 Κύπελλα, ο Ηρακλής αντί για 1 κούπα μετρά 5, αλλά και η ΑΕΛ από τα 2 πήγε στα 4 τρόπαια.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Κυπέλλου μπέρδεψε τις συμμετοχές σε τελικό με τις κατακτήσεις Κυπέλλου και κάπως έτσι προέκυψε το χοντρό του λάθος. Αυτός είναι και ο λόγος που το βίντεο της κλήρωσης δεν κοινοποιήθηκε στη συνέχεια και αφού ολοκληρώθηκε η διαδικασία.

To Top