Μπέγιο: «Γκολ, που θα θυμούνται τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου»

Ο επιθετικός της Βενεζουέλας, Έντουαρντ Μπέγιο χαρακτήρισε το γκολ της ισοφάρισης εναντίον της Βραζιλίας ως «γκολ όνειρο» και το οποίο «θα θυμούνται πολλές γενιές στην οικογένειά μου».

«Το να παίζω μπαίνω εδώ στη Βραζιλία, με γεμάτο γήπεδο, απέναντι στην κάτοχο 5 παγκόσμιων τίτλων και να πετυχαίνω ένα γκολ που έφερε το σημαντικό αποτέλεσμα για την ομάδα μου, η αλήθεια είναι πως πρόκειται για κάτι που θα το θυμούνται τα παιδιά μου και τα παιδιά των παιδιών μου. Είναι ένα όνειρο», ανέφερε ο 28χρονος μετά τον αγώνα στην «Αρένα Παντανάλ» της Κουϊάμπα.

Ο ακραίος επιθετικός ήρθε από τον πάγκο για να πετύχει ένα θεαματικό γκολ με ανάποδο γύρισμα στο 85ο λεπτό, δίνοντας ένα ιστορικό βαθμό στην Βενεζουέλα, η οποία μετρούσε μόνο ήττες από την Βραζιλία στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

«Είναι ένα γκολ όνειρο», πρόσθεσε συνέχισε ο Μπέγιο και συνέχισε: «Είναι σημαντικό να δείξουμε εδώ (στη Βραζιλία) αυτό για το οποίο δουλεύουμε σκληρά, με τους προπονητές μας: ότι θα δώσουμε μάχη στο δρόμο προς το Παγκόσμιο Κύπελλο του Καναδά, των ΗΠΑ και του Μεξικού.

Κατά τη γνώμη του, ο βαθμός που πήρε απέναντι σε μία κορυφαία ομάδα δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για την πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης του 2026.

Δεν είμαστε μια ομάδα που έρχεται να δει τι συμβαίνει. Ερχόμαστε για να παίξουμε, να κάνουμε το παιχνίδι μας, να τους πείσουμε πως διαθέτουμε μία σημαντική ομάδα, που έχει θάρρος και παίζει καλά», υποστήριξε.

To Top