Μπήκαν προτεραιότητες: Πρώτα ο μέσος, μετά ο επιθετικός

Ο Άρης έχει δικαίωμα να κάνει δυο μεταγραφές ακόμη ανεξαρτήτου ηλικίας και εθνικότητας μετά από αυτήν του Ρουμπέν Πουλίδο. Πρώτη προτεραιότητα δίνεται αυτήν τη στιγμή στον αμυντικό μέσο και στη συνέχεια θα κινηθούν οι κίτρινοι για τον επιθετικό.

Όλες οι ενέργειες θα γίνουν προσεκτικά, βήμα-βήμα. Ο Άρης δεν έχει πολλές επιλογές, ούτε περιθώρια λάθους. Γι αυτό κάθε κίνηση περνάει και ξαναπερνάει από κόσκινο.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει μεταφέρει, ήδη, στην διοίκηση την επιθυμία του να ανέβουν στο Πράτο οι δυο παίκτες που απομένουν ακόμη για να συμπληρωθεί το ρόστερ. ‘Εστω και για τις τελευταίες μέρες, ώστε να γνωριστούν με την ομάδα και το τεχνικό τιμ και να αρχίζουν να εγκλιματίζονται.
Όσον αφορά τον αμυντικό χαφ εκεί δίνεται πρώτα το βάρος και ήδη υπάρχουν 4-5 επιλογές από τις οποίες θα επιλέξει ο 59χρονος τεχνικός. Ήδη στα ονόματα αυτά βρίσκεται και αυτό του Μλάντεν Κάστσελαν.

Ένα σημαντικό σημείο που ζήτησε ο προπονητής του Άρη να ριχθεί βάρος και θα επηρεάσει την επιλογή του είναι η συμπεριφορά και ο χαρακτήρας του ποδοσφαίρου. «Η συμπεριφορά είναι το Α και το Ω στην ομάδα που φτιάχνουμε», όπως διεμήνυσε χαρακτηριστικά στους ανθρώπους της ομάδας.

Από κει και πέρα το θέμα του επιθετικού θα ακολουθήσει με δεδομένες τις δυσκολίες που υπάρχουν εξαιτίας της οικονομικής στενότητας που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι. Ήδη στην λίστα που έχει στα χέρια του ο προπονητής του Άρη είναι και η περίπτωση του Ολλανδού Τζακ Τάουπ.

Μετά από συνεργασία διοίκησης και προπονητή θα καταλήξουν στον… εκλεκτό.

 

To Top