Τσουκάνης: “Ο κόσμος θα δει Άρη του οποίου οι παίκτες θα τιμούν την φανέλα!”

Άρης του οποίου οι παίκτες θα τιμούν την φανέλα θα είναι αυτός που θα δουν οι οπαδοί του την επόμενη χρονιά! Αυτό υπογράμμισε στις δηλώσεις του από το Πράτο Αλό Στέλβιο της Ιταλίας ο Στέλιος Τσουκάνης.

Ο αριστερός μπακ χαφ υπογράμμισε πως “θα είναι μια δύσκολη χρονιά, το ξέρουμε, αλλά ο κόσμος θα δει έναν Άρη, του οποίου οι παίκτες θα τιμούν την φανέλα που φορούν. Όχι ότι αυτό δεν γινόταν πέρσι, αλλά φέτος θα γίνεται περισσότερο, γιατί υπάρχουν παιδιά που ήρθαν από τις ακαδημίες της ομάδας, υπάρχουν παιδιά που παλέψαμε πολύ για να έρθουμε σε μια μεγάλη ομάδα σαν τον Άρη. Θα είναι μια ομάδα που θα πρεσάρει πολύ στο γήπεδο και θα παίζει για να κερδίζει κάθε ματς”.

Για τους παίκτες που “ανέβηκαν” από την Κ20 και την Κ17 είπε ότι “τα παιδιά πάνε καλά, προσπαθούμε και εμείς να τους βοηθήσουμε, θα τα πάνε μια χαρά. Γιατί να μην τα πάνε άλλωστε; Γιατί στο εξωτετικό να προσαρμόζονται πιο εύκολα και εδώ όχι; Και εμείς είμαστε νέοι σε ηλικία, οι λίγο πιο παλιοί, και αυτοί είναι ακόμα πιο νέοι, θα τους βοηθήσουμε…”.

Για τον δικό του ρόλο στην ομάδα υπογράμμισε αρχικά με χιούμορ πως “δεν θα πω και εγώ ότι είμαι… στρατιώτης” και πρόσθεσε: “Νομίζω ότι φέτος θα παίζω πιο μπροστά στην αριστερή πλευρά, αλλά πάντα μπορώ να βοηθάω και πίσω”.

Είναι σημαντικό για τον Τσουκάνη το γεγονός ότι ήρθαν αρκετοί παίκτες από την Αναγέννηση Επανομής “γιατί νιώθω ακόμα πιο οικεία και είναι πιο εύκολο το περιβάλλον για να δουλέψεις καλύτερα. Με τον Γκέσιο ήμασταν συμπαίκτες σε αρκετές ομάδες, με τον Ασλανίδη επίσης…”.

Εξέφρασε την πεποίθησή του για το ότι “μπορούμε να πάμε την ομάδα εκεί που όλοι θέλουμε, αλλά χρειάζεται δουλειά, υπομονή, χρόνο και στήριξη από τον κόσμο. Πιστεύω ότι μέχρι τώρα αυτό που φάνηκε είναι ότι έχουμε καλή αμυντική τακτική και προσπαθούμε να βελτιωθούμε μπροστά. Είναι πολλά τα νέα παιδιά, χρειάζεται χρόνος και πιστεύω ότι θα βελτιωθεί και εκεί η κατάσταση”.

To Top