Μπήκε ο Παπαδόπουλος

Διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στο Δασυγένειο Αθλητικό Κέντρο περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του Άρη, στην οποία συμμετείχε κανονικά και ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ:

«Οι τραυματίες Μιχάλης Κύργιας, Βασίλης Τριανταφυλλάκος και Άντι Ρένια για μια ακόμη μέρα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα.

Επίσης, ο Ρούμπεν Πουλίδο, για καθαρά προληπτικούς λόγους, έκανε θεραπεία, εξαιτίας ενός χτυπήματος, «σουβενίρ» από την αναμέτρηση της Ν. Σμύρνης.

Στον αντίποδα, ο Γιάννης Παπαδόπουλος – τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα – προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα.

Να σημειωθεί ότι τόσο οι σημερινές όσο και οι αυριανές προπονήσεις θα γίνουν υπό τις οδηγίες των συνεργατών του Ζόραν Μιλίνκοβιτς, καθώς ο τεχνικός του ΑΡΗ βρίσκεται με άδεια στο Βελιγράδι για μια προσωπική του υπόθεση.

Αύριο το πρωί οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα κάνουν βάρη σε δύο γκρουπ στο γυμναστήριο του Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ το απόγευμα μια ομάδα θα αντιμετωπίσει την Κ-20 στο «Δασυγένειο» και οι υπόλοιποι παίκτες θα κάνουν προπόνηση».

Στο μεταξύ, τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει ανακοίνωση από την ΠΑΕ σχετικά με τη βράβευση του 27χρονου Νιγηριανού ακραίου μεσοεπιθετικού της ομάδας, Σαλόζε Ουντότζι, για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής.

To Top