Μπαίνει αύριο η δόση των τηλεοπτικών, πληρώνονται οι παίκτες

Η τρίτη δόση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων θα μπει αύριο στα ταμεία της ΚΑΕ και θα πάει κατευθείαν στους παίκτες, ώστε να μειωθούν οι οφειλές που υπάρχουν τη φετινή χρονιά. Βέβαια, προβληματισμός υπάρχει από τη διοίκηση για το ότι και αυτή η δόση θα είναι μειωμένη από όσα είχαν συμφωνηθεί μέσω του ΕΣΑΚΕ!

Οι παίκτες θα εισπράξουν χρήματα αύριο. Κυρίως οι Έλληνες που έχουν λάβει υπόσχεση από τον Γιάννη Δαμιανίδη ότι θα πληρώνονται μέσω των χρημάτων από τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Αυτό θα γίνει και αύριο, αφού υπήρξε η ενημέρωση προς την ΚΑΕ ότι θα μπουν αύριο τα χρήματα της τρίτης δόσης.

Για άλλη μια φορά, όμως, η δόση αυτή είναι μειωμένη σε σχέση με όσα είχαν συμφωνηθεί και είχαν υπογραφεί. Ο λόγος είναι ότι προς το παρόν δεν έχει εξασφαλιστεί το bonus των 500.000 ευρώ που είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ ότι θα πάρει από τον ΟΠΑΠ! Αυτό το ποσό δεν υφίσταται προς το παρόν και ο Άρης “ζημιώνει” περίπου 110-120 χιλιάδες ευρώ και έτσι δυσκολεύει ακόμα περισσότερο ο οικονομικός προγραμματισμός.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top