Μπαίνει και ο Τζέγκο, αναμονή για Καμαρά και Σάκιτς

Με ένα νέο πρόσωπο και δυο ερωτηματικά αναμένεται η σημερινή προπόνηση του Άρη. Χθες τρεις παίκτες επέστρεψαν και μπήκαν κανονικά στην προπόνηση, ενώ δύο ακόμα έμειναν εκτός, ενώ από σήμερα αναμένεται να προστεθεί και ο Τζέιμς Τζέγκο.

Στο χθεσινό πρόγραμμα συμμετείχαν τόσο οι διεθνείς Ντάνιελ Σούντγκρεν και Γιάκουμπ Μπράμπετς, οι οποίοι επέστρεψαν από τις εθνικές τους ομάδες, όσο και ο Μπαντού Εντιαγέ, ο οποίος ακολούθησε χθες πρόγραμμα επανένταξης μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Ο Τζέγκο αναμενόταν χθες στη Θεσσαλονίκη. Ο Αυστραλός μέσος, ο οποίος έκανε για ακόμα μία φορά ένα μεγάλο ταξίδι ηπείρων από Ευρώπη, Αυστραλία, Ασία και τούμπαλιν για τις υποχρεώσεις με την εθνική ομάδα της χώρας του κι αναμένεται να τεθεί και αυτός σήμερα στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, γεμίζοντας έτσι και τον χώρο του κέντρου.

Τα δυο ερωτηματικά μπαίνουν στους Καμαρά και Σάκιτς.

Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά έκανε και χθες πρόγραμμα επανένταξης (συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό), ενώ συντηρητικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Εμάνουελ Σάκιτς, λόγω ενοχλήσεων στο πόδι (από χτύπημα), αποτελώντας ο τελευταίος και το ξαφνικό πρόβλημα για τους κιτρινόμαυρους.

Η σημερινή μέρα θα καταδείξει εάν θα είναι στην διάθεση του κιτρινόμαυρου τεχνικού.

To Top