ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μετά τον Μαντσίνι “πέφτει” στο τραπέζι και η επέκταση συμβολαίου με τον Σούντγκρεν

Μετά τον Μαντσίνι “πέφτει” στο τραπέζι και η επέκταση συμβολαίου με τον Σούντγκρεν για τον Άρη.

Πριν λίγες μέρες ο Ντάνιελ Μαντσίνι υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το 2024. Ο επόμενος που παίρνει… σειρά και θα καθίσει στο τραπέζι των τελικών συζητήσεων με τον Άρη είναι ο Ντάνιελ Σούντγκρεν.

Nα θυμίσουμε ότι ο Σουηδός, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής το συμβόλαιο του οποίου λήγει το επόμενο καλοκαίρι, έχει το δικαίωμα από τον Ιανουάριο (έξι μήνες νωρίτερα δηλαδή) και μετά να μιλήσει και να συμφωνήσει με οποιαδήποτε ομάδα επιθυμεί.

Στη Θεσσαλονίκη ο Σούντγκρεν περνάει καλά, αλλά το κυριότερο είναι ότι έχει «δέσει» με την ομάδα κάτι που αποτυπώνεται στον αγωνιστικό χώρο, τόσο με τις εμφανίσεις του, όσο και με την γενικότερη συμπεριφορά του. Δεν είναι τυχαίο ότι μέσα από την αγωνιστική του ανάκαμψη έφτασε μέχρι την Εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Από τις πρώτες πληροφορίες και μετά τις πρώτες προκαταρκτικές προσεγγίσεις προκύπτει ότι ο Σουηδός αμυντικός δεν είναι αρνητικός σε επέκταση του συμβολαίου του εφόσον γίνει αύξηση στις αποδοχές του.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν λογικά πολύ σύντομα για τον διεθνή πια αμυντικό, ο οποίος στις 22 Νοεμβρίου θα κλείσει τα 31 του χρόνια και δείχνει “ζεστός” να παραμείνει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

To Top