ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Η άνοδος Σάσα-Μπερτόγλιο το “στοίχημα” της αντεπίθεσης του Άρη!

Οι πρώτες πέντε “στροφές” της Superleague κατέγραψαν ένα ξεκίνημα διαφορετικό από αυτό που προσδοκούσαν όλοι στον Άρη. Οι κιτρινόμαυροι είχαν δυο αγωνιστικά πρόσωπα, προκαλώντας σκωτσέζικο ντους στον κόσμο τους, με τις εμφανίσεις του.

Ο Άρης πέτυχε δυο νίκες στα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια (Παναθηναϊκός, Ατρόμητος), είχε δυο ισοπαλίες (ΟΦΗ, Απόλλωνα) και μια ήττα (Ιωνικό) στα επίσης θεωρητικά πιο εύκολα ματς.

Η εικόνα των κιτρινόμαυρων προβλημάτισε σίγουρα σε αυτά τα τρία ματς που είχε απώλειες, ενώ συνολικά, η διαπίστωση που υπάρχει ότι ένας από τους λόγους που στοίχισαν στο χορτάρι ήταν οι χαμηλές… πτήσεις ποδοσφαιριστών “βαρόμετρο” για όλη την ομάδα, όπως οι Σάσα, Μπερτόγλιο.

Τόσο ο Λούκας Σάσα, όσο και ο Φακούντο Μπερτόγλιο αποτέλεσαν πέρσι από τις βασικές αιχμές του Άρη με την ποιότητα και την προσφορά του, όμως η φετινή εικόνα, εκτός από ελάχιστες αναλαμπές, δεν συμβαδίζει και με την αξία τους και με την αναμενόμενη παρουσία τους στην ομάδα.

Τις μέρες της διακοπής ο Άκης Μάντζιος έριξε αρκετό βάρος στην προσπάθεια να βρουν τα πατήματα τους, ποντάροντας στην αγωνιστική τους άνοδο, για να κερδίσει το “στοίχημα” της αντεπίθεσης του ο Άρης.

Κατά μια συγκυρία και πέρσι ο Σάσα τέτοια εποχή είχε μείνει μακριά από τον καλό του εαυτό, αλλά δεν άργησε να πάρει μπροστά και να είναι το γνωστό “σκυλί του πολέμου”. Παράλληλα, ο Μπερτόγλιο προέρχεται από έναν τραυματισμό, όμως δείχνει και ο ίδιος αποφασισμένος και ορεξάτος να πάρει το… όπλο του.

To Top