ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Οι ομάδες του ΝΒΑ καθορίζουν την απόκτηση νέου παίκτη στον Άρη

Στις 19 Οκτωβρίου ξεκινάει η σεζόν στο ΝΒΑ και αρκετές ομάδες αναμένεται να αποδεσμεύσουν παίκτες που δεν χρειάζονται διαμορφώνοντας έτσι το τελικό ρόστερ τους πριν το πρώτο τζάμπολ.

Πολλοί εξ αυτών θα παραμείνουν στις ΗΠΑ και στην G-League ελπίζοντας σε ένα μελλοντικό (ενδεχομένως ολιγοήμερο) συμβόλαιο στο ΝΒΑ και άλλοι θα αναζητήσουν την τύχη τους εκτός ΗΠΑ.

Σε αυτό το τελευταίο βασίζεται και ο Γιάννης Καστρίτης, ο οποίος έχει εντοπίσει δύο παίκτες για τη θέση του σέντερ που θέλει να καλύψει.  Βέβαια, για να αποκτήσει ξένο παίκτη ο Άρης θα πρέπει να αποδεσμεύσει κάποιον από αυτούς που ήδη έχει, με το συμβόλαιο του Μάικλ Φίνκε να ολοκληρώνεται την επόμενη εβδομάδα.

Δημοσιεύματα από την άλλη άκρη του Ατλαντικού αναφέρουν πως ο βασικός στόχος του προπονητή του Άρη -επίσης rookie- δε θα παραμείνει στην ομάδα του ΝΒΑ με την οποία έχει πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής στα παιχνίδια προετοιμασίας, δίχως όμως να κάνει τη διαφορά για να παραμείνει εκεί ως εναλλακτική λύση.

Εφόσον μείνει ελεύθερος και αποφασίσει να κάνει το ευρωπαϊκό βήμα, τότε ο Άρης θα κάνει την κίνηση για να τον αποκτήσει, έχοντας κάνει χώρο και στο μπάτζετ του για αυτή τη μεταγραφή.

Όλα θα κριθούν λοιπόν μέσα στην επόμενη εβδομάδα και μετά το παιχνίδι του Άρη με τον Κολοσσό, και αν υπάρξει κάποια αλλαγή στο ρόστερ του Άρη θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από τις κινήσεις των ομάδων του ΝΒΑ.

To Top