Μπαίνει στον… μονόδρομο, με τέρμα τα «γκάζια»!

Και τώρα ξεκινάει η τελική ευθεία. Μονόδρομος. Με τέρμα τα… γκάζια. Αυτή είναι η αλήθεια. Απομένουν έξι παιχνίδια για τον Άρη και τους παίκτες του, ώστε να μετρήσουν  τις δυνάμεις τους και να προλάβουν τα πλέι οφ. Αρχής γενομένης από σήμερα (17:15, novasports2, PRESSARIS LIVE) κόντρα στον ΟΦΗ, όπου ο Άρης θα πρέπει να μπει και να κερδίσει, με το… έτσι θέλω.

Ο Μανουέλ Μασάδο θα έχει απουσίες και σήμερα, ωστόσο η εντεκάδα που θα παρατάξει θα είναι η καλύτερη δυνατή, χωρίς αυτήν τη φορά να ρισκάρει με κάποιες εκπλήξεις.

Ο Βελλίδης θα είναι στα γκολπόστ, με τους Λαζαρίδη και Σανκαρέ κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Δεξιά θα παίξει ο Νέτο (υπάρχουν πιθανότητες και για Καζναφέρη) κι αριστερά ο Τσουκάνης. Στα χαφ οι Φατί και Καπετάνος θα αποτελέσουν το δίδυμο σε ένα 4-2-3-1, ενώ η τριάδα μπροστά θα έχει σε ελεύθερο ρόλο τον Ουμπίντες, στα αριστερά τον Ακόστα, στα δεξιά τον Σολτάνι ή τον Γιαννιώτα και στην κορυφή τον Καστίγιο.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής 18 παίκτες: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας,Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλας, Γιαννιώτας.

Η πιο πιθανή ενδεκάδα των Κρητικών, σύμφωνα με όσα έδειξε ο Νίκος Αναστόπουλος, θα είναι η εξής, σήμερα στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Σαχσανίδης, Μπούρμπο, Γεωργίου, Σόουζα, Βάντο (Πίτσος), Βερόν, Ζόρντι Λόπεζ, Μποντόρ, Σίσιτς, Παπουλής, Καμπάνταης, ενώ πιθανότητες για να ξεκινήσει το παιχνίδι έχει και ο Χόρχε Λόπεζ.

Οι 20 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Νίκος Αναστόπουλος για την αποστολή είναι οι: Σαχσανίδης, Ξενοδόχωβ, Βερόν, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος, Σίσιτς, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Πίτσος, Παπουλής, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο κ. Στυλιάρας Δημήτριος του Συνδέσμου Αιτωλοακαρνανίας.

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top