«Καυτή» περίοδος σε δυο μέτωπα

Ο Άρης μπαίνει το επόμενο διάστημα σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο. Όχι ότι δεν βρίσκεται ήδη σε αυτή, αλλά θα κινηθεί στην τελική ευθεία δυο δράσεων, απο την εξέλιξη των οποίων θα καθοριστεί το άμεσο μέλλον του ποδοσφαιρικού τμήματος, σε ότι αφορά στη βιωσιμότητα και στους στόχους.

 Η διοίκηση αναζητάει φόρμουλα για να ξεπεράσει όσες δυσκολίες έχει συναντήσει προκειμένου να εισρεύσουν στα ταμεία της ΠΑΕ τα χρήματα που δημόσια δεσμεύτηκε στην έκτακτη γενική συνέλευση του «Βελλίδειου».

 Το εγχείρημα αυτό δεν είναι τόσο εύκολο όσο πολλοί θεώρησαν εξ αρχής για διάφορους λόγους. Αφενός, στις ενέργειες αυτές ο επίσημος Άρης θέλει διαφάνεια, να μην υπάρξουν δηλαδή σημεία τριβής τα οποία αφήνουν ερωτηματικά στην όλη διαδικασία, πράγμα που μπορεί εύκολα να εκμεταλλευτεί ο κάθε επιτήδειος σε βάρος του συλλόγου.

 Η νομιμότητα λοιπόν, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο σε μια εποχή που τα πάντα ελέγχονται βάση των συνθηκών στην Ελλάδα των μνημονίων.  

 Οι άνθρωποι που έχουν κινήσει αυτή την προσπάθεια θέλουν να την κλείσουν το συντομότερο δυνατό, δίχως «κενά» και παραλείψεις για ευνόητους λόγους. Η έξωθεν καλή μαρτυρία αποτελεί «δυνατό χαρτί» εκτός και εντός συλλόγου.

 Την ίδια ώρα, έχοντας ολοκληρωθεί ένας πρώτος σημαντικός κύκλος επαφών με όσους (νυν και πρώην) υπάρχουν εκκρεμότητες, η διοίκηση θα κορυφώσει την προσπάθεια της για την αδειοδότηση τις επόμενες βδομάδες.

 Με γνώμονα ότι το διοικητικό μέτωπο είναι «καυτό» για τους κίτρινους, η άλλη παράμετρος, με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί στο αγωνιστικό κομμάτι είναι εξίσου σημαντικές.

 Ο Άρης κινδυνεύει σοβαρά για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να μείνει εκτός Ευρώπης μετά την εκπληκτική πορεία της προπέρσινης περιόδου.

 Η αδυναμία αυτή, δεν επιφέρει μόνο οικονομικό πλήγμα στον σύλλογο, αλλά και χτύπημα στο γόητρο της ομάδας και του κόσμου.

 Ο Άρης πληρώνει το τίμημα της κάκιστης εκκίνησης, κάνοντας υπερπροσπάθεια να προλάβει την 5άδα. Για μια ακόμα χρονιά θα παλέψει κόντρα σε συμμαχίες και απρόοπτα για να σώσει την χρονιά του.

 Μέσα σε αυτό το περιβάλλον το ποδοσφαιρικό τμήμα πρέπει να μείνει προσηλωμένο στο στόχο που δείχνει να είναι δύσκολος και αρκετά απομακρυσμένος.

 Επίσης, γίνεται για πολλοστή φορά σαφές ότι στον Άρη τίποτα δεν χαρίζεται.     

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top