Η Μπιέλα θέλει Τσαλδάρη, αυτός το σκέφτεται, ο Άρης… περιμένει!

Πρόταση από την ιταλική Μπιέλα έχει στα χέρια του ο Δημήτρης Τσαλδάρης εδώ και τρεις ημέρες. Πριν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ο Έλληνας γκαρντ δέχτηκε κρούση από την ιταλική ομάδα, που θέλει να ενισχυθεί στην περιφέρεια για το τέλος της κανονικής διάρκειας και τα πλέι οφ, αν καταφέρει να προκριθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβόλαιο που προτείνεται στον Τσαλδάρη από την Μπιέλα δεν απέχει πολύ από αυτά που είναι να πάρει στον Άρη, όμως ο Έλληνας γκαρντ, σκέφτεται την προοπτική επιστροφής στην Ιταλία, όχι τόσο για φέτος, αλλά για την επόμενη χρονιά. Δηλαδή; Πιθανότατα έχει στο μυαλό του ότι αν κάνει ένα καλό δίμηνο στην Ιταλία με τη Μπιέλα, θα μπορέσει να βρει ένα καλό συμβόλαιο την επόμενη χρονιά στο καμπιονάτο, έχοντας ως δεδομένο ότι στην Ελλάδα τα πράγματα θα είναι χειρότερα από φέτος.

Η διοίκηση του Άρη είναι ενημερωμένη και αυτό που αφήνεται να εννοηθεί είναι πως σαφώς και θέλει να διατηρήσει τον Τσαλδάρη στο ρόστερ, όμως, αν ο παίκτης επιθυμεί να αποχωρήσει, τότε θα πρέπει να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση, που θα αφήνει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές.

Το PRESSARIS είχε ενημερώσει σήμερα για το ενδιαφέρον της Φορλί προς το πρόσωπο του Τσαλδάρη, τονίζοντας ωστόσο πως το όνομά του “παίζει” στο καμπιονάτο από την περασμένη θητεία του με τη Σάσαρι, όπου είχε 10 πόντους μέσο όρο με 40% στο τρίποντο.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top