Έτοιμος ο νέος… «χρυσός οδηγός» της Κοινωνίας Μελών Άρη!

Έτοιμος είναι ο νέος κατάλογος συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Κοινωνίας Μελών Άρη, ο οποίος θα ισχύει για ολόκληρο το 2012! Ο «χρυσός οδηγός» του Άρη, που προσφέρει εκπτώσεις μέχρι και 40% στα μέλη του φορέα, θα αρχίσει να διανέμεται στους φιλάθλους από αύριο, στον αγώνα με τον ΟΦΗ, ενώ θα αναρτηθεί και στο διαδίκτυο, στο www.arismembers.gr.

Η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Κοινωνία Μελών Άρη αναφέρει:

«Η παραγωγή του νέου καταλόγου των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ έχει ολοκληρωθεί και θα διανεμηθεί για πρώτη φορά αύριο (17/3/2012), στον αγώνα με τον ΟΦΗ και στη συνέχεια στους επόμενους εντός έδρας αγώνες μέχρι να εξαντληθεί. Ο κατάλογος θα αναρτηθεί επίσης και στην ιστοσελίδα της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ σε ηλεκτρονική μορφή και θα αποσταλεί στα e-mail όλων των μελών.

Τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ θα απολαμβάνουν εκπτώσεις έως και 40% σε διάφορες επιχειρήσεις με προϊόντα και υπηρεσίες βασικής και καθημερινής ανάγκης αλλά και επιχειρήσεις με προϊόντα για πιο εξειδικευμένες ανάγκες.

Οι ειδικές προσφορές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων αφορούν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Απαραίτητη προϋπόθεση για να ισχύει η προσφορά είναι η επίδειξη της κάρτας μέλους».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top