Χωρίς Τζελάτη, αλλά με πίστη στην Σύρο

Επιστροφή στην Σύρο για την ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία δέκα μέρες μετά τον άδοξο αποκλεισμό από το φάιναλ έιτ του Κυπέλλου Ελλάδας ξαναβρίσκεται εκεί, για να αναμετρηθεί με τον τοπικό Φοίνικα για την 21η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Από την αυριανή αναμέτρηση (19:00) θα λείψει ο τραυματίας Αινείας Τζελάτης, ωστόσο οι «κίτρινοι» θα παίξουν απελευθερωμένοι με στόχο τη νίκη.

Έπειτα από την εξασφάλιση της παραμονής, η ομάδα του Γιώργου Γιάτση θα προσπαθήσει σ’ αυτές τις δύο τελευταίες αγωνιστικές να «κλειδώσει» μια θέση στις 5-8 και μάλιστα την καλύτερη δυνατή. Για να το πετύχει αυτό, βέβαια, οφείλει να θυμηθεί τον καλό της εαυτό και να καλύψει το κενό του Τζελάτη, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω θλάσης.

Αμφότερες οι ομάδες, πάντως, προέρχονται από οδυνηρές ήττες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ίδιο γήπεδο…

Ο λίμπερο του Άρη, Λάμπης Μπαμπαλιούτας, δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΕΣΑΠ ενόψει του παιχνιδιού: «Έχουμε δύσκολη αποστολή, αφού η Σύρος είναι μια πολύ καλή ομάδα, που έχει να επιδείξει έναν εξαιρετικό β’ γύρο στο πρωτάθλημα, ενώ η μόνη άσχημη ήττα που έκανε ήταν με την Λαμία στο Κύπελλο. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελεύθερα, να επανέλθουμε στις καλές εμφανίσεις και να προσπαθήσουμε να έχουμε να έχουμε βαθμολογικό όφελος από τον συγκεκριμένο αγώνα».

Από τον Φοίνικα, που κυνηγά τη 2η θέση στην κανονική περίοδο, θα απουσιάσει ο ασθενής Στέλιος Νικηφορίδης αλλά επανέρχεται ο Αντζέλικο Ντάνγκουμπιτς.

Ο πασαδόρος της ομάδας, Βασίλης Κουρνέτας, τόνισε: «Είναι δύσκολο παιχνίδι, γιατί θέλουμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά τον όχι και τόσο ευχάριστο αποκλεισμό και να μπούμε σιγά – σιγά σε ρυθμούς πλέι οφ. Ο Άρης έχει σωθεί, θέλει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και είναι επικίνδυνος. Εμείς σίγουρα στεναχωρηθήκαμε μετά την ήττα από την Λαμία, αλλά θέλω να πιστεύω ότι την έχουμε αφήσει πίσω μας και θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top