“Μπαίνουν” Σανιά-Ν΄Λουντούλου, προβληματισμός για τις “χαμηλές πτήσεις”

Σε αναμονή δύο επιστροφών ποδοσφαιριστών του Άρη σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης βρίσκεται από σήμερα το “κιτρινόμαυρο” τεχνικό τιμ.

Οι Σανιά (φλεγμονή στο ηβικό οστό) και Ν΄Λουντούλου (ενοχλήσεις στον δικέφαλο) θα δώσουν το “παρών” στη σημερινή πρώτη προπόνηση ενόψει Αναγέννησης Γιαννιτσών και θα “τεστάρουν” τον βαθμό ετοιμότητας τους.

Αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, καθώς οι ενοχλήσεις που τους ταλαιπωρούσαν την προηγούμενη εβδομάδα δεν υποχώρησαν.

Για προληπτικούς λόγους δεν τέθηκαν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για το παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου, ώστε να αποθεραπευτούν πλήρως, να ξεκουραστούν και να ανεβάσουν στροφές, ώστε να είναι έτοιμοι 100% για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής.

Πάντως είναι γεγονός ότι υπάρχει προβληματισμός για τις… “χαμηλές πτήσεις” των δυο ποδοσφαιριστών. Χαρακτηριστικό είναι το ρεπορτάζ της Nova:

“Προ των ευθυνών του θα φέρει τον Σιντί Σανιά, από σήμερα κιόλας, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Ο Σενεγαλέζος μέσος, μπορεί να μην αγωνίστηκε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ακροπόταμο, όντας τραυματίας, όμως ακόμα και σ΄ αυτά τα λίγα παιχνίδια που έχει αγωνιστεί δεν κατόρθωσε να πείσει με τις εμφανίσεις του, μη δικαιολογώντας τον ντόρο που έγινε γύρω απ΄ το όνομά του.
 
Ο Αρης έχει απαιτήσεις απ΄ τον Σανιά, έχει επενδύσει πάνω του και οικονομικά και αγωνιστικά και το μόνο που εισπράττει μέχρι τώρα είναι μετριότατες επιδόσεις, κι αυτές  όταν ο παίκτης δεν είναι τραυματίας, μένοντας εκτός, όπως συνέβη στο ματς που πέρασε. Πρόκειται για κατάσταση που δεν δικαιολογείται, δεδομένου πως ο αθλητής είναι ενταγμένος από το καλοκαίρι στον Αρη, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα, γνωρίζει τον προπονητή και επομένως δεν τίθεται θέμα προσαρμογής.
 
Θέμα υπάρχει, όμως, υπάρχει και με τον Ν’ Λουντουλού, ο οποίος ήταν επίσης απόντας από το ματς με τον Ακροπόταμο. Η περίπτωσή του προσομοιάζει με αυτή του Σανιά, δεν έχει δώσει σχεδόν τίποτα στην ομάδα και ο Καλαϊτζίδης, δικαίως, ανησυχεί, βλέποντας παίκτες από τους οποίους περιμένει πράγματα να μην του βγαίνουν μέσα στο γήπεδο. Και για τους δύο ελπίζει σε μια νέα αρχή, στα Γιαννιτσά”.

To Top