Μπακασέτας: “Γιατί είναι μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Άρης”

O Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την προοπτική να αγωνιστεί στον Άρη και τόνισε πως εφόσον η ομάδα έχει μαθηματικά ελπίδες μπορεί να ελπίζει στην παραμονή.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για το ενδιαφέρον  του Άρη προς το πρόσωπο του:“Γνωρίζω για το ενδιαφέρον του Άρη εδώ και πολύ καιρό. Ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί κάτι και ελπίζω όλα να πάνε καλά. Από στιγμή σε στιγμή θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση και θα ξέρουμε όλοι τι γίνεται”.

Για την κατάσταση στον Άρη:“Ο Άρης βρίσκεται σε πολύ άσχημη κατάσταση αυτή την στιγμή όμως είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και δεν μπορεί να το αναιρέσει κανείς αυτό”.

Για τους λόγους που θέλει να έρθει στον Άρη:“Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν ποδοσφαιριστή είναι να έχει συνεχόμενα παιχνίδια. Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα ο Άρης είναι μια πολύ καλή προοπτική και μια πολύ μεγάλη ευκαιρία να έρθω σε μια τόσο μεγάλη ομάδα”.

Για το αν μπορεί ο Άρης να παραμείνει στην κατηγορία:“Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα εφόσον ελπίζει μαθηματικά. Όλα είναι πιθανά”.

Για την πρόκριση που είχε πάρει η Εθνική U-19 στο τελικό:“Είχαμε κερδίσει την Αγγλία και είχαμε πάει τελικό. Ήταν μια αξέχαστη μέρα και όλοι στα αποδυτήρια είχαμε βάλει τα κλάματα. Είχαμε μείνει με 10 παίκτες στο 44′, δώσαμε την ψυχή μας και θα μου μείνει αξέχαστο εκείνο το παιχνίδι. Γενικότερα, η Εθνική ομάδα δεν έχει χάσει καμία διοργάνωση κάτι που είναι πολύ σημαντικό”.

Για την σημασία του να υπάρχουν νεαροί παίκτες σε μια ομάδα:“Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν μικροί παίκτες οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δε θα τα παρατήσουν, αλλά θα παίξουν για να αναδειχθούν. Για αυτό τον λόγο είναι σημαντικό να απαρτίζεται μια ομάδα από νεαρούς παίκτες”.

To Top