Μπακς: Αποθέωσε τον Ρίβερς ο Αντετοκούνμπο (video)

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ντοκ Ρίβερς ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως πρόκειται για ένα «θρύλο» του ΝΒΑ και πως ελπίζει να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της. Ο Αντετοκούνμπο εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την πρόσληψη του Ρίβερς στην τεχνική ηγεσία των «ελαφιών», μετά τη νίκη 141-117 επί των Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο Αντετοκούνμπο δήλωσε αρχικά: «Ο Ντοκ Ρίβερς είναι ένας θρύλος. Έχει μια σπουδαία αύρα, από την πρώτη στιγμή αυτό που μας είπε για την υπευθυνότητα που πρέπει να έχουμε και την ενότητα που χρειαζόμαστε. Δίνει αυτοπεποίθηση στην ομάδα και ανυπομονώ να συνεργαστούμε. Έχουμε πέντε δύσκολα παιχνίδια στη Δύση μπροστά μας και δεν περιμένω ότι από την πρώτη στιγμή θα μας οδηγήσει σε σερί νικών. Θα χρειαστεί χρόνος, θα πρέπει να αλλάξουμε κάποια πράγματα στην άμυνα, στην επίθεση, στην καθημερινότητά μας, σε όλα. Όσο όμως είμαστε ενωμένοι, μπορούμε να φτάσουμε εκεί που θέλουμε».

Στη συνέχεια, ο Έλληνας παίκτης συμπλήρωσε: «Το πρώτο παιχνίδι ΝΒΑ που είχα δει ήταν σε ένα Λέικερς-Σέλτικς με εκείνον προπονητή, στους τελικούς το 2008. Είχαμε μια παλιά τηλεόραση που έπρεπε να τη χτυπήσεις για να δουλέψει. Θυμάμαι τον Κόμπι, τον Πιρς, αλλά και τους προπονητές. Είναι ένας θρύλος στη λίγκα, έχει πετύχει μεγάλα πράγματα και ελπίζω να πετύχουμε μαζί. Έχουμε πάρει ένα πρωτάθλημα και θέλουμε να τα καταφέρουμε ξανά. Κι εκείνος το ίδιο, αυτό μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ωραίο να έχεις έναν τέτοιο ηγέτη στα αποδυτήρια. Όμως υπάρχουν βήματα που πρέπει να κάνουμε μέχρι εκεί».

Επίσης, αναφέρθηκε στο αν προλαβαίνει η ομάδα του να προσαρμοστεί στη φιλοσοφία του Ρίβερς: «Κάποια μέρα, αν γίνω προπονητής, θα μπορώ να σας απαντήσω. Δεν ξέρω, υποθέτω πως κάθε ευκαιρία που θα έχουμε θα είναι σημαντική».

Τέλος, ο Αντετοκούνμπο αναφέρθηκε και στο βραβείο κοινωνικής προσφορά που πήρε: «Είναι πιο σημαντικό από όλα τα άλλα. Δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά σε όσους βοήθησαν. Θέλω να ευχαριστήσω τη Μαράια και την αδερφή της. Κέρδισα πολλά βραβεία, αλλά αυτό ήταν το πρώτο που η μητέρα μου έστειλε μήνυμα και μου λέει ‘καλή δουλειά, παιδί μου’».

 

To Top