ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πατέρας Μπένετ: “Στον Άρη θα έχει την ευκαιρία να παίξει…”

Στην επιλογή να συνεχίσει την καριέρα του ο γιος του στο ελληνικό πρωτάθλημα αναφέρθηκε ο πατέρας του Τζούισον Μπένετ σε δηλώσεις του στην Teletica, ιστοσελίδα της Κόστα Ρίκα. 

Όπως είπε: «Ταξιδεύουμε από το Λονδίνο στην Ελλάδα και οι ιατρικές εξετάσεις είναι νωρίς τη Δευτέρα. Αν όλα πάνε καλά, θα υπογραφεί συμβόλαιο εξάμηνου δανεισμού. Αυτό που χρειάζεται είναι να παίξει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό κομμάτι, αφού δεν είχε την ευκαιρία φέτος στην Σάντερλαντ».

Στη συνέχεια τόνισε πως η Σάντεραλντ ήθελε να τον δώσει σε ομάδα της League One, στην τρίτη κατηγορία της Αγγλίας, αλλά ο παίκτης αρνήθηκε. Σύμφωνα με τον πατέρα του, η ιδέα είναι ο γιος του να κερδίσει αγωνιστικές εμπειρίες και χρόνο στην Ελλάδα και το καλοκαίρι θα δουν τι ακριβώς θα γίνει.

Όπως είναι γνωστό ο Τζούισον Μπένετ έφτασε χθες πριν από τα μεσάνυχτα στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά για την μετακίνησή του στον Άρη από τη Σάντερλαντ.

Ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής αφίχθη στην Ελλάδα από την Αγγλία και μέχρι αύριο θα υποβληθεί σε ιατρικές και εργομετρικές, ώστε στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του με τους κιτρινόμαυρους μέχρι το τέλος της σεζόν, ερχόμενος δανεικός από την Σάντερλαντ.

To Top