Μπαλλής στο PRESSARIS: «Γιατί είναι φαβορί ο Άρης»

Ο Άρης προετοιμάζεται για το κομβικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Κλεάνθης Βικελίδης, από τα πλέον καθοριστικά παιχνίδια στην προσπάθεια του Μανουέλ Μασάδο και των παικτών του για είσοδο στην 5άδα. Ο Ντίνος Μπαλλής μίλησε στο PRESSARIS για την αναμέτρηση με την προβληματική, αλλά πάντα επικίνδυνη ΑΕΚ και για τα λάθη που πρέπει να αποφύγουν οι «κίτρινοι» σ’ ένα παιχνίδι που έχει φαβορί, τον Άρη.  

-Μπορεί αυτή η ΑΕΚ να δημιουργήσει προβλήματα στον Άρη;

 «Ο Άρης είναι το λογικό φαβορί του αγώνα. Αυτό δεν σημαίνει πως η νίκη θα έρθει εύκολα. Το παιχνίδι χρειάζεται προσοχή, γιατί η ΑΕΚ παραμένει παρά τα προβλήματα μεγάλη ομάδα. Για να την κερδίσει κανείς πρέπει να προσπαθήσει. Επίσης, με τον Άρη πάντα είχε το «μαγικό ραβδί», έβρισκε πάντα τον τρόπο να κάνει τη ζημιά».


-Ποιες είναι οι αδυναμίες του αντιπάλου που πρέπει να εκμεταλλευτεί ο Άρης.

 «Το πιο βασικό είναι να μην τον υποτιμήσει. Ο Άρης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, αλλά για φτάσει στη νίκη θα χρειαστεί αδιάκοπο τρέξιμο. Να δείξει από τα πρώτα λεπτά ότι πιστεύει στη νίκη, να μη δώσει περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλο, να πρεσάρει σε όλο το γήπεδο. Η ΑΕΚ είναι απρόβλεπτη ομάδα, ο Άρης δεν πρέπει να ακολουθήσει το ρυθμό της και να αποφύγει το άγχος. Έχει καλύτερη ομάδα, σε αντίθεση με την κουρασμένη ψυχικά ΑΕΚ».

-Ο Άρης δείχνει στοιχεία στο παιχνίδι του που του έλειψαν για έναν ολόκληρο γύρο.

 «Είναι αλήθεια ότι έχει αλλάξει η εικόνα της ομάδας τους δυο τελευταίους μήνες. Δεν είναι μόνο το αήττητο σερί που έχει, αλλά πολύ περισσότερο το ποδόσφαιρο που αποδίδει. Δίνει την αίσθηση μιας καλοδουλεμένης ομάδας, βρήκε ρυθμό και βάζει πολλούς παίκτες στην αντίπαλη περιοχή. Ελπίζω να μην επηρέασε η διακοπή και να επανέλθει στις νίκες. Το καλό είναι ότι η ομάδα έχει φορμαριστεί στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος».
 

-Προλαβαίνει ο Άρης τα πλέι οφ;  

 «Έμεινε ίσως από την αρχή και τώρα είναι υποχρεωμένος όπως και πέρσι να φορτσάρει. Αρχικά θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα του. Ο Άρης έχει ποιότητα και πλέον είναι σε θέση να πάρει τα αποτελέσματα που χρειάζεται. Τα περιθώρια είναι τόσο στενά που δεν επιτρέπουν καμία απώλεια τουλάχιστον στα εντός έδρας παιχνίδια. Εφόσον υπάρχει πίστη και αποφασιστικότητα, στο τέλος θα χαμογελάσει».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top