Όλοι Παλέ στο μεθαυριανό ντέρμπι, με πάμφθηνο εισιτήριο!

Μισή χρονιά είναι για τον Άρη το μεθαυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, στις 20:00 στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, όπου η δυναμική παρουσία των οπαδών του κρίνεται επιβεβλημένη. Για το λόγο αυτό, οι υπεύθυνοι του ΤΑΠ Άρης όρισαν πολύ χαμηλή τιμή εισόδου, μόνο 5 ευρώ, ώστε το βράδυ της Παρασκευής (02/03) το Παλέ να είναι κατακίτρινο!

Για τους «κίτρινους», η είσοδος στην οκτάδα των πλέι οφ περνά σε μεγάλο βαθμό από την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, όπου είναι απαραίτητη μια «καθαρή» νίκη, απέναντι σ’ έναν άμεσο ανταγωνιστή.

Ο κόσμος του Άρη θα κληθεί να έχει το ρόλο του… έβδομου παίκτη στο τάραφλεξ του Αλεξανδρείου Μελάθρου, αφού οι διοικούντες όρισαν ως γενική τιμή εισόδου 5 ευρώ, ενώ βέβαια οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας θα μπουν χωρίς επιπλέον κόστος.

Η ανακοίνωση του ΤΑΠ Άρης αναφέρει:

«To TΑΠ ΑΡΗΣ Μαρμούρης ανακοινώνει ότι άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Παρασκευής, 2/3 και ώρα 20:00, στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, για την 20η αγωνιστική της Volleyleague-ΟΠΑΠ.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 5 ευρώ και υπενθυμίζουμε ότι ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα γραφεία του ΑΣ ΑΡΗΣ (γήπεδο Κλεάνθης Βικελίδης, 2ος όροφος, τηλ. 2310-305402, και ώρες 09.00-17.00), καθώς και από τα γραφεία της Κονωνίας Μελών ΑΡΗ (Αλεξ.Παπαναστασίου 154, τηλ. 2310-323160 και ώρες 10.00-21.00).

Πριν την έναρξη του αγώνα, θα λειτουργεί εκδοτήριο έξω από την κεντρική είσοδο του Αλεξανδρείου Μελάθρου».

To Top