Μπαμπαλιούτας: “Στο δεξί με νίκη στην πρεμιέρα”

Ο λίμπερο του Άρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας μίλησε ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθληματος με την Νίκη Αιγινίου, που ξεκινάει σε λίγες ώρες, στους στόχους της ομάδας, αλλά και στο πώς βλέπει ο ίδιος τον εαυτό του, μετά από 25 συνολικά χρόνια στο χώρο του βόλεϊ.

«Είμαι στα γήπεδα του βόλεϊ από το ’87, τα δέκα τελευταία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, κι όσο νιώθω ότι αντέχω να είμαι σε υψηλό επίπεδο θα με βλέπετε. Δεν παίζει ρόλο η ηλικία», τόνισε χαρακτηριστικά ο λίμπερο των «κίτρινων» μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της λίγκας και ευχήθηκε: «Να μπούμε με το… δεξί στο πρωτάθλημα, που προμηνύεται πολύ ανταγωνιστικό, αφού οι ομάδες είναι πολύ κοντά η μία στην άλλη. Αρκετές ομάδες δεν είναι έτοιμες τη δεδομένη χρονική στιγμή, αλλά όσο περνούν οι αγωνιστικές θα είναι καλύτερο το θέαμα».

Επίσης, ο Μπαμπαλιούτας ξεκαθάρισε ότι «δεν υπάρχει περίπτωση υποτίμησης του αντιπάλου. Δεν υπάρχει εύκολο ματς κι όταν δεν είσαι σοβαρός θα έρχονται οι εκπλήξεις. Κι εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε πέρσι. Η Νίκη έχει κάνει μια αξιόλογη ομάδα, με ενθουσιασμό και εμείς πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας».

To Top