Χωρίς κατηγορία

Το σχόλιο του Θέου στο PRESSARIS για τους τρεις διεθνείς

Με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στην πρωτεύουσα, ο προπονητής της Κ-17 και προσωρινός τεχνικός της Κ-20, Τάσος Θέος, έδωσε το παρών στο Ελληνικό για να παρακολουθήσει από κοντά τους τρεις διεθνείς του Άρη, στο φιλικό αγώνα της Εθνικής Ελπίδων εναντίον του Βελγίου.

Ο Θέος, ο οποίος βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου παρέα με τον Γιώργο Καδόπουλο, αλλά και αρκετές ακόμη προσωπικότητες από το χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου όπως οι Δέλλας, Λυμπερόπουλος, Λίνεν, Κοβάσεβιτς και Αραβίδης, μίλησε στο PRESSARIS σχολιάζοντας το παιχνίδι αυτό των διεθνών, αλλά και την απόδοση των “κίτρινων” Γιαννιώτα, Διούδη και Νταμαρλή.

“‘Ηταν ένα δυνατό ματς κόντρα σε έναν εξίσου δυνατό αντίπαλο. Η Εθνική είχε την τύχη να πάρει το προβάδισμα χάρη σε ένα αρκετά όμορφο γρήγορο γκολ. Το Βέλγιο είναι μια ποιοτική ομάδα, η οποία θα μπορούσε να είχε φτάσει στην ισοφάριση από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Παρόλα αυτά ήρθαν δύο ακόμη πιο ωραία γκολ, όπως αυτό του Κατίδη για να δώσουν τη νίκη στο συγκρότημα του Κ. Τσάνα” επεσήμανε χαρακτηριστικά ο τεχνικός των “κίτρινων” ακαδημιών για να προσθέσει στη συνέχεια: “Ο Γιαννιώτας πραγματοποίησε μία αρκετά καλή εμφάνιση, χωρίς όμως να έχει τις πρωτοβουλίες που έχει στον Άρη. Ο Νταμαρλής ήταν θετικός στο χώρο του κέντρου παρά το ότι αγωνίστηκε για λίγα λεπτά, ενώ ο Διούδης αρκετά σταθερός, χωρίς να φέρει καμία ευθύνη για το τέρμα που δέχτηκε”.

To Top