ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Μπαράζ” επαφών από Ψηφίδη, συναντήθηκε με Συναδινό

Η δυσχερή θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Ερασιτέχνης Άρης, υποχρεώνει τον Γιάννη Ψηφίδη να αναζητά μονίμως τρόπους, προκειμένου να μπορεί να διαχειριστεί τα οικονομικά προβλήματα, τα οποία μοιάζουν «βουνό» μπροστά στα… άδεια ταμεία του συλλόγου.

Η παρουσία του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού, Ιούλιου Συναδινού στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες, με αφορμή την «Sportexpo», έδωσε την ευκαιρία στον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, να συναντηθεί μαζί του και να του αναλύσει για μία ακόμα φορά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, ευελπιστώντας στην βοήθεια της Πολιτείας.

Τις επόμενες μέρες, μάλιστα, πρόκειται να υπάρξει και μία ακόμα συνάντηση, αυτή τη φορά με τον νέο Αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλο, με τον οποίο θα συζητηθεί η οφειλή του Άρη στη ΔΕΗ, η οποία έχει φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη, μαζί με τις προσαυξήσεις.

Στόχος του Ερασιτέχνη, ενόψει των εορτών του Πάσχα, είναι να μπορέσει να καταβάλλει μισθούς και δώρα στο προσωπικό, να πληρώσει το ΙΚΑ, ώστε να μην αντιμετωπίσει προβλήματα. Προς αυτή τη κατεύθυνση κινούνται τις τελευταίες μέρες οι ιθύνοντες, αναζητώντας καθημερινά νέες «πηγές» εσόδων.

To Top