ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στον Άρειο Πάγο για την υπόθεση της Λαμίας οι νομικοί του Άρη

Συνάντηση με την αρμόδια επιθεωρήτρια του Αρείου Πάγου, είχε σήμερα το νομικό επιτελείο του Άρη για την υπόθεση της Λαμίας.

Τα νομικά επιτελεία και των δύο ΠΑΕ, προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιταχύνουν τις διαδικασίες και να υποχρεώσουν την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ να εκδικάσει τις δύο ενστάσεις που έχουν καταθέσει στην υπόθεση του Ντουμιρσάϊ. Αυτός ήταν άλλωστε και ο λόγος της παρουσίας του Πάρη Ατλαμάζογλου, νομικού του Άρη, στον Άρειο Πάγο.

Και οι δύο πλευρές είναι αποφασισμένες να μην παρατήσουν την υπόθεση, καθώς γνωρίζουν ότι παρατηρείται προσπάθεια να “κουκουλωθεί” , γι αυτό και παρατηρείται αυτή η πρωτόγνωρη καθυστέρηση . Δεν εξηγείται αλλιώς η απόφαση να σταλθεί διαβιβαστικό ερώτημα από την πρόεδρο της επιτροπής, κ. Μπόζνου στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κ. Σιμιτζόγλου, ο οποίος δήλωσε αναρμόδιος για να πάρει μία τέτοια απόφαση.

Από πλευράς Άρη, ευελπιστούν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα, μια και δεν αποκλείεται από τις ενέργειες που γίνονται, η αρμόδια Επιτροπή να αναγκαστεί -όπως και οφείλει άλλωστε- να εκδικάσει στις ενστάσεις.

To Top