ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαράζ χαμένων ευκαιριών, προβληματισμός για την έλλειψη αποτελεσματικότητας

Ο Άρης για μια ακόμη φορά έχασε πολλές ευκαιρίες για να πάρει την νίκη, όμως δεν το έκανε…

Στατιστικά είχε 14 τελικές έναντι 4, ένα δοκάρι και την κατοχή της μπάλας, όμως έφυγε μόλις με τον βαθμό της ισοπαλίας από το Κλεάνθης Βικελίδης. Η κιτρινόμαυρη ομάδα για μια ακόμη φορά δημιουργούσε, αλλά δεν μπορούσε να βρει δίχτυα, προκαλώντας δικαιολογημένο προβληματισμό.

«Είναι απογοητευτικό το αποτέλεσμα. Η δομή και η λειτουργία της ομάδας ήταν καλή. Είχαμε την κατοχή, την υπεροχή, πολλές ευκαιρίες αλλά το αποτέλεσμα μας αφήνει με απογοήτευση. Ο τρόπος προσέγγισης του αγώνα ήταν ο σωστός καθώς δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν θυμάμαι σε άλλο παιχνίδι να είχαμε τόσες. Δεν μπορώ να το πιστέψω πώς δεν βάλαμε το δεύτερο γκολ», είπε χαρακτηριστικά ο Άλαν Πάρντιου, για να συμπληρώσει ο Αντρέ Γκρέι: “Δεν ήμασταν αρκετά καλοί στο ματς αναφορικά με το σκοράρισμα, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες γύρω από την περιοχή του ΟΦΗ, δεν τις μετατρέψαμε σε γκολ. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Πρέπει να λύσουμε και το θέμα του να βρισκόμαστε πίσω στο σκορ πρώτοι, δεχόμαστε εύκολα τέρματα. Δεν είναι θέμα ατομικής ποιότητας, λάθους ενός παίκτη ή πρόβλημα της άμυνας, πρέπει να το λύσουμε όλοι μαζί”.

Σε κάθε περίπτωση οι κιτρινόμαυροι ξεκάθαρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αποτελεσματικότητα της επίθεσης, κάτι για το οποίο καλείται να βρει λύσεις ο Άλαν Πάρντιου, όπως παραδέχθηκε και ο ίδιος.

Η χρησιμοποίηση του Μάνου Γκαρθία έδωσε ποιότητα και ποικιλία στη δημιουργία παιχνιδιού, ο Ματέο Γκαρσία ήταν σαφώς καλύτερος από άλλα παιχνίδια και γενικά οι κιτρινόμαυροι, εάν δεν είχαν δεχθεί το “κρύο γκολ” στο 49′ θα μπορούσαν να είχαν διαχειριστεί αλλιώς το παιχνίδι.

To Top