ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Πληγή” οι οκτώ χαμένοι βαθμοί, απομάκρυναν πολύ τον Άρη…

Η νέα εντός έδρας γκέλα του Άρη, τον άφησε ακόμη πιο πίσω βαθμολογικά. Σε ένα παιχνίδι όπου θεωρητικά θα έπρεπε να είχε “καθαρίσει” για να καλύψει σημαντικό από το χαμένο έδαφος, η ομάδα του Άλαν Πάρντιου έμεινε μακριά από τους τρεις βαθμούς.

Σωρεία χαμένων ευκαιριών, ισοπαλία, προβληματισμός. Ο μεγαλύτερος όλων έχει να κάνει φυσικά με την “πληγή” των οκτώ χαμένων βαθμών, στα ματς που δεν είναι τα κλασικά ντέρμπι.

Ο Άρης έχασε χθες δυο βαθμούς κόντρα στον ΟΦΗ, ενώ από τρεις απώλεσε στα ματς με τον Παναιτωλικό (3-1) και Βόλο (2-0). Τρία ματς στα οποία πέρσι είχε το απόλυτο των εννιά βαθμών, ήθελε και φέτος το ίδιο κι όμως έφυγε μόλις με τη χθεσινή ισοπαλία από το γήπεδο.

Είναι παιχνίδια, όπου από τη στιγμή που θέλει να κάνεις πρωταθλητισμό, οφείλεις να τα κερδίσει. Κι όμως ο Άρης έχασε έδαφος και βρίσκεται με την συμπλήρωση 10 αγωνιστικών 16 βαθμούς πίσω από την 1η θέση και 10 από την 2η.

Τώρα έχει μπροστά του το παιχνίδι με τον Ατρόμητο εκτός, την Λαμία στο Κλεάνθης Βικελίδης και κλείνει τον πρώτο γύρο με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

To Top