ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαργκάν: “Είμαστε έτοιμοι, θα βάλουμε και… χιονοπέδιλα, αλλά δύσκολα να γίνει το ματς”

Ο Κενάν Μπαργκάν είναι ο ένας από τους δύο ποδοσφαιριστές του Άρη, που βρέθηκαν σήμερα στην ARIS F.C. Boutique, και μίλησε για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εφόσον αυτός γίνει.

Ο ίδιος, επίσης, αναφέρθηκε και στο κυριακάτικο ματς με τον Παναιγιάλειο, αλλά και στον “καυτό” Γενάρη, που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του,.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ολυμπιακό: “Εμείς είμαστε έτοιμοι! Θα βάλουμε τα χιονοπέδιλά μας και θα παίξουμε. Όπως βλέπετε και εσείς, το γήπεδο είναι έτοιμο  (γέλια!). Μιλώντας σοβαρά, πάντως, νομίζω ότι ο αγώνας δεν μπορεί να γίνει. Βλέπετε πώς είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Εμείς είμαστε έτοιμοι, δουλέψαμε αυτήν την εβδομάδα και θα θέλαμε να γίνει, αλλά έτσι όπως είναι το γήπεδο, δύσκολο το βλέπω. Περιμένουμε την απόφαση”.

Για τον αγώνα με τον Παναιγιάλειο και τον αγωνιστικό χώρο: “Το γήπεδο ήταν παγωμένο και ήταν πολύ δύσκολο. Έπρεπε και προχθές ν΄ αναβληθεί το παιχνίδι, αλλά  δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Πάλι καλά που καταφέραμε και πήραμε τους τρεις βαθμούς”.

Για το αν με τη νίκη αυτή έκλεισε η κακή παρένθεση στην Καλλιθέα: “Δεν νομίζω ότι κλείνει μόνο έτσι η κακή παρένθεση. Ο Άρης πρέπει να κερδίζει όλα τα ματς. Και οι ήττες είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καμία ομάδα δεν έχει βγει αήττητη. Εμείς συνεχίζουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, δηλαδή, την άνοδο”.

Για τον δύσκολο μήνα, που ακολουθεί: “Είναι σημαντικά τα 5-6 ματς, που ακολουθούν. Εμείς έχουμε δείξει ότι στα δύσκολα είμαστε καλύτεροι. Μπαίνουμε πιο σοβαρά και είμαστε πιο αποτελεσματικοί. Εξάλλου, έχουμε μεγάλο ρόστερ και θα βοηθήσουν όλα τα παιδιά για να πετύχουμε”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Εμένα αυτό που με νοιάζει είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα. Εγώ προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι. Έχω πετύχει κάποια γκολ, αλλά δεν φτάνει αυτό. Θα συνεχίσω μέχρι το τέλος για να πετύχω και τον δικό μου στόχο και τον στόχο της ομάδας”.

To Top