ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Μπαρμπουνάκης: “Θετικός ο Δήμος για το Χαριλάου, απαραίτητο να υπάρχει σχέδιο…”

Ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Θεσσαλονίκης Αλέξανδρος Μπαρμπουνάκης μίλησε για τον φιλικό αγώνα, το σχέδιο για θέσεις πάρκινγκ στο ”Κλ. Βικελίδης” και για τον Άρη σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά η συνέντευξη του Yellow Radio 92,8

Για το φιλικό αλληλεγγύης: -Σε αυτήν την προσπάθεια, όλοι μαζί μια γροθιά ενωμένοι πρέπει να υποστηρίξουμε τον άτυχο φίλο της ομάδας μας. Νομίζω είναι η καλύτερη αφορμή ο αυριανός φιλικός αγώνας. Θα είμαστε όλοι εκεί παρόντες, θα είναι κι ο Νίκος Γκάλης, βετεράνοι του αθλήματος, φίλαθλοι της ομάδας, να στηρίξουμε έμπρακτα οικονομικά και να δώσουμε το παράδειγμα ότι ενωμένοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε και να ξεπεράσουμε όλα τα ζητήματα, κι ό,τι απρόβλεπτα μπορούν να μας συμβούν στη ζωή.

”Είναι ιερός σκοπός αυτή η φιλική αναμέτρηση”

-Είναι μηνύματα αλληλεγγύης και συσπείρωσης που αποκτούν ιδιαίτερη αξία για την πόλη αλλά και για την οικογένεια του Άρη, που ξέρουμε ότι έχει μια ιδιαίτερη ευαισθησία

-Έτσι ακριβώς είναι. Στον αυριανό αγώνα θα ήθελα να κάνω μία έκκληση προς όλους τους φιλάθλους που αγαπούν το μπάσκετ, να έρθουν, να δώσουν το παρών γιατί είναι ένας ιερός σκοπός αυτή η φιλική αναμέτρηση. Και θα είμαστε όλοι εκεί. Γιατί ο καθένας με τον τρόπο του θα επικοινωνήσει την αυριανή φιλική αναμέτρηση ώστε να είμαστε όλοι εκεί και να δώσουμε το παρών με το κουπόνι που θα βρίσκεται απ έξω. Όσα περισσότερα μπορεί να αγοράσει ο καθένας και να σκεφτεί πως ο καθένας μας μπορεί να ήταν σε αυτή τη θέση – του Δημήτρη, του φίλαθλου της ομάδας μας.

-Η παρουσία του Νίκου Γκάλη είναι ηχηρό μήνυμα – σαν.. ”διαταγή”. Είναι ο πρώτος των πρώτων κι εμείς οφείλουμε να ακολουθήσουμε από πίσω.

-Είναι ένα παραπάνω κίνητρο και για τους μικρούς φίλους της ομάδας και του αθλήματος, το να δίνει το παρών ο Νίκος Γκάλης. Όποτε το κάνει αυτό είναι μία τρομακτική αφορμή και για να τον γνωρίσουμε από κοντά αλλά δίνει και το παράδειγμα και φυσικά όλοι θα το ακολουθήσουμε.

-Θέλαμε το δικό σας σχόλιο – με αφορμή το αυριανό φιλικό – αλλά και επί ευκαιρία, αν γνωρίζετε, υπάρχει αυτή η ομάδα πρωτοβουλίας για τον Άρη με το θέμα των πάρκινγκ. Αν και είναι στην ”ατζέντα” του κ. Παπά, θα ήθελα ένα γενικό σχόλιο.

-Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο για το τι ακριβώς μπορεί να αξιοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ο Δήμος Θεσσαλονίκης – σε χώρους που είναι ελεύθεροι και προσβάσιμοι π.χ. αν έχει πάρκο ή κάτι άλλο, που εξυπηρετεί σκοπούς ομάδων, οι οποίοι καλυτερεύουν την καθημερινότητα των δημοτών και των παιδιών μας, νομίζω είναι αυτονόητο ότι θα συμβάλλει προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει όμως να υπάρχει ένα συγκεκριμένο πλάνο – μία κατεύθυνση. Έχουμε να κάνουμε και με δημόσιους φορείς, αλλά σε επίπεδο διοίκησης να είστε σίγουροι πως εμείς θα υποστηρίξουμε την πρωτοβουλία.

 

”Να βγούμε φέτος Ευρώπη”

-Ένα σχόλιο για τον Άρη αυτή τη στιγμή σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

-Την ομάδα την θέλουμε όσο το δυνατό ψηλότερα. Υποστηρίζουμε και στηρίζουμε και ευχόμαστε ότι θα καταφέρουμε στο ποδόσφαιρο φέτος να βγούμε στην Ευρώπη ώστε να μπούνε οι βάσεις και τα θεμέλια, να είμαστε ακόμα πιο ισχυροί στο μέλλον. Στο μπάσκετ ευτυχώς ξεπεράσαμε από πολύ νωρίς τα τυχόν προβλήματα που παρουσιαζόντουσαν και από ‘κει και πέρα βλέπουμε τον επόμενο στόχο, ίσως και 8άδα αν τα καταφέρουμε. Το σίγουρο είναι ότι όλοι θέλουμε να βλέπουμε την ομάδα πολύ ψηλά.

To Top