Μπαρτζώκας: “Οι απουσίες θα συσπειρώσουν τον Άρη”

Οι απουσίες του Άρη θα συσπειρώσουν την ομάδα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο τεχνικός του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας μιλώντας στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ για την αυριανή αναμέτρηση των δύο ομάδων στο Αλεξάνδρειο, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής.

Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως “ούτως η άλλως η αποστολή της φιλοξενούμενης ομάδας στο Αλεξάνδρειο, είναι πάντα δύσκολη, είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό. Πιστεύουμε ότι μια ή δυο απουσίες που έχει ο Άρης θα συσπειρώσουν την ομάδα που έχει ταλέντο και καλό ρυθμό, από συνεχόμενα παιχνίδια σε Ευρώπη και ελληνικό πρωτάθλημα. Επιπρόσθετα στην διάρκεια του αγώνα θα πρέπει να δούμε ποιοι θα αναλάβουν τους ρόλους του Τζέιμς κυρίως και του Τσαλδάρη εάν τελικά δεν παίξει”.

Δηλώσεις έκανε και ο Στέφαν Νάντζφεϊ τονίζοντας πως “είναι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Άρη, που είναι μια σκληρή ομάδα και έχει πολύ ενέργεια μέσα στο γήπεδό της. Εμείς όπως προπονούμαστε και παίζουμε τον τελευταίο καιρό, είμαστε σε καλό επίπεδο και αν έχουμε συγκέντρωση και στα 40 λεπτά του παιχνιδιού, θα μπορούμε να διεκδικήσουμε την νίκη”.

To Top