Μπαρτζώκας: “Ο Άρης είναι πάντα υπολογίσιμος αντίπαλος”

Καθόλου εύκολο παιχνίδι χαρακτήρισε το αυριανό με τον Άρη ο Γιώργος Μπαρτζώκας για την ομάδα του, τον Πανιώνιο με δηλώσεις που έκανε στο επίσημο σάιτ του ΕΣΑΚΕ.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως “έχουμε μπροστά μας ένα παραδοσιακό παιχνίδι για το Ελληνικό Πρωτάθλημα. Πρέπει να έχουμε υψηλό κίνητρο απέναντι σε μια ομάδα που παρόλο που δεν έχει ξεκινήσει καλά είναι πάντα ένας υπολογίσιμος αντίπαλος. Όπως σε κάθε παιχνίδι έτσι και σε αυτό πρέπει οι πάικτες μας να έχουν πάθος και ενέργεια πρώτα απο όλα στην άμυνα για να μπορούμε να επιβάλουμε τον δικό μας ρυθμό στο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι και χρειάζεται να έχουμε διάρκεια και καθαρό μυαλό σε όσο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού”.

Δηλώσεις έκανε και ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς για τον αυριανό αγώνα, επισημαίνοντας πως “περιμένουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να έχουμε πάθος απο το πρώτο λεπτό για να κατακτήσουμε την νίκη. Προερχόμαστε απο ένα καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου, που θα γεμίσει το κλειστό για να πετύχουμε τον στόχο μας”.

To Top