Μπαρτζώκας: “Πάρα πολύ ανταγωνιστικός ο Άρης στο πρώτο ημίχρονο”

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχτηκε πως ο Άρης ήταν πολύ ανταγωνιστικός στο πρώτο ημίχρονο, όπως και ότι έχει αρχές στο παιχνίδι του, αλλά ο Ολυμπιακός ήταν πολύ ανώτερος ειδικά στο δεύτερο μέρος, όταν και πήρε μεγάλη διαφορά.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε πως “ο Άρης έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος. Ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστικός. Ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο και στις συνεργασίες μας και τελικά πήρε αυτή την έκταση το σκορ. Νομίζω ότι αυτές είναι όμορφες στιγμές και ο κόσμος του Ολυμπιακού ξέρει να εκτιμάει εκείνους που πραγματικά προσφέρουν και αναφέρομαι στις βραβεύσεις. Εμείς συνεχίζουμε. Θα ήθελα να μιλήσω για τον Κατσίβελη, ο οποίος είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού. Ο Ολυμπιακός έχει ανάγκη όλους τους παίκτες του. Και κάτω από αυτό το πρίσμα είναι σημαντικό που όποιος μπαίνει μέσα αγωνίζεται με αυτόν τον τρόπο. Συγχαρητήρια στον Βαγγέλης και πάλι ο Άρης έχει αρχές στο παιχνίδι του και καλή συνέχεια”.

Ο Δημήτρης Κατσίβελης ανέφερε: “Δεν θέλαμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο πήραμε καλύτερα σουτ από ότι στο πρώτο ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουιμε τη νίκη με αυτή την διαφορά. Τώρα κοιτάζουμε τα επόμενα παιχνίδια και θέλουμε να πάρουμε ότι καλύτερο από αυτά”.

 

To Top