Μπαρτσελόνα: Ένα βήμα πριν από την ανανέωση του συμβολαίου του Ντεμπελέ

Ο Ουσμάν Ντεμπελέ βρίσκεται πολύ κοντά στο να ανανεώσει με την Μπαρτσελόνα, καθώς απάντησε θετικά στην τελική πρόταση των μπλαουγκράνα για νέο συμβόλαιο διετούς διάρκειας.

Το σίριαλ για την ανανέωση του συμβολαίου του Ουσμάν Ντεμπελέ στην Μπαρτσελόνα αναμένεται να έχει αίσιο τέλος, καθώς οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια για να συνεχίσουν τη συνεργασία τους, σύμφωνα με τη Mundo Deportivo.

Οι μπλαουγκράνα προσέφεραν στον Γάλλο μεσοεπιθετικό πρόταση που θα του αποφέρει τα ίδια χρήματα με τον Ανσού Φάτι, ήτοι 40% μαχαίρι στις απολαβές του, προκειμένου να παραμείνει κάτοικος Βαρκελώνης για δύο χρόνια.

Ο Ντεμπελέ φλέρταρε αρκετά με το να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα, ιδίως στο χειμερινό μεταγραφικό παζάρι και μετά από μήνες διαπραγματεύσεων, προτάσεων και διαφωνιών, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να συνεχίσουν τη συνεργασία τους.

Ο 25χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός έχει συμπληρώσει μια πενταετία, από τότε που πήρε μεταγραφή για την Μπαρτσελόνα από την Ντόρτμουντ, έναντι 140 εκατομμυρίων ευρώ. Την περσινή σεζόν σε 32 συμμετοχές πέτυχε δύο γκολ και μοίρασε 13 ασίστ.

To Top