Μπαρτσελόνα: Ο Λαπόρτα υπόσχεται Αλάμπα αν εκλεγεί πρόεδρος

Ο Τζουάν Λαπόρτα διεκδικεί την προεδρία της Μπαρτσελόνα στις επερχόμενες εκλογές και η πρώτη του «προγραμματική δήλωση» είναι να φέρει τον Νταβίντ Αλάμπα, που βρίσκεται προ της εξόδου από τη Μπάγερν Μονάχου.

Οι σχέσεις του Νταβίντ Αλάμπα με τη Μπάγερν Μονάχου έχουν φτάσει στα άκρα, με τους Βαυαρούς να μην υποκύπτουν στις απαιτήσεις του μεγαλοατζέντη του, Πίνι Ζάχαβι, για νέο συμβόλαιο και να τον ωθούν στην πόρτα της εξόδου είτε με μεταγραφή τον Ιανουάριο, είτε ως ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για την περίπτωσή του, καιροφυλαχτεί παράλληλα και η Ρεάλ Μαδρίτης. Έτσι, η περίπτωση του Αυστριακού αμυντικού γίνεται το ιδανικό «δόλωμα» για τον Τζουάν Λαπόρτα, με στόχο να πάρει προβάδισμα στην κούρσα των εκλογών της Μπαρτσελόνα.

Ο άλλοτε πρόεδρος των Μπλαουγκράνα την περίοδο 2003-2010, ο οποίος θέτει ξανά υποψηφιότητα, φέρεται να έχει βάλει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Αλάμπα αν εκλεγεί, όπως αποκάλυψε το «RAC1».

Μία υπόθεση που δεν θα είναι καθόλου εύκολη, από τη στιγμή που από τα 8 εκατ. ευρώ ετησίως, ζητάει αυξημένες απολαβές ύψους 12 εκατ. ευρώ και αυτός είναι και ο λόγος ουσιαστικά που δεν θα συνεχίσει στους πρωταθλητές Ευρώπης.

Παράλληλα, για τη θέση του αθλητικού διευθυντή θα φέρει μαζί τον Ματέου Αλεμάνι, ο οποίος μέχρι πέρυσι βρισκόταν στη Βαλένθια, προτού τα «σπάσει» με τον ιδιοκτήτη της, Πέτερ Λιμ.

To Top