Στον «πάγο» ο Γκιγκς στην εθνική Ουαλίας μετά τις κατηγορίες για ξυλοδαρμό

Ο Ράιαν Γκιγκς τέθηκε μέχρι νεωτέρας εκτός τεχνικής ηγεσίας της εθνικής Ουαλίας, μετά τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει για ξυλοδαρμό της συντρόφου του.

Ο 46χρονος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνελήφθη την Κυριακή μετά τις σχετικές κατηγορίες από την επί τριετία σύντροφό του και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Όσο το θέμα παραμένει υπό διερεύνηση, ο Γκιγκς αποφασίστηκε να απομακρυνθεί από τα καθήκοντά του, ενώ αν προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία, πιθανότατα θα απολυθεί από τη θέση του.

Έτσι ο Ουαλός τεχνικός δεν θα είναι στον πάγκο στο φιλικό με τις ΗΠΑ (12/11) και τα δύο ματς του Nations League απέναντι σε Ιρλανδία (15/11) και Φινλανδία (18/11).

Οπως αναφέρουν αγγλικά δημοσιεύματα ο πρώην αστέρας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και νυν προπονητής της εθνικής ομάδας της Ουαλίας, συνελήφθη από τις τοπικές Αρχές το βράδυ της Κυριακής (01/10).

Η κατηγορία που τον βαρύνει  είναι βία κατά της συντρόφου του, Κέιτ Γκέβιλ, η οποία κάλεσε την αστυνομία από το σπίτι που βρίσκεται στο Γουόσλι. Οπως η ίδια ανέφερε στους αστυνομικούς είχε κάποιους μώλωπες μετά από χρήση βίας του Γκιγκς, αλλά δεν χρειάστηκε ιατρική βοήθεια.

Μεά από πολύωρη ανάκριση, ο Ράιαν Γκιγκς αφέθηκε ελεύθερος το απόγευμα της Δευτέρας (02/11) από το αστυνομικό τμήμα στην συνοικία Πέντλετον, βορειοδυτικά του Μάντσεστερ. Η σχέση του με την Κέιτ Γκέβιλ εδώ και χρόνια δεν είναι και η καλύτερη καθώς από το 2017 άλλοτε είναι μαζί και άλλοτε χώρια.

To Top