Μπαρτσελόνα: Στα «ραντάρ» των Καταλανών ο Μπρούνο Γκιμαράες

Το όνομα του Μπρούνο Γκιμαράες φαίνεται να έχει κυκλώσει η Μπαρτσελόνα για το φετινό καλοκαίρι, όμως τα 100 εκατομμύρια ευρώ που θα ζητήσει η Νιούκαστλ μπορεί να αποδειχθούν ανυπέρβλητο εμπόδιο.
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα για τη νέα σεζόν, με τους Μπλαουγκράνα να εξετάζουν μια σειρά από επιλογές που θα μπορούσαν να την ενισχύσουν μέσα στο καλοκαίρι.

Μέχρι πρότινος τα δυο ονόματα που είχαν ακουστεί πιο έντονα για τους Καταλανούς για τον χώρο του άξονα ήταν οι Ρούμπεν Νέβες και Μαρτίν Θουμπιμέντι, όμως οι «Times» ήρθαν να προσθέσουν και μια πρόταση – έκπληξη στην εξίσωση.

Ο λόγος για τον Βραζιλιάνο χαφ της Νιούκαστλ, Μπρούνο Γκιμαράες, με το αγγλικό δημοσίευμα πάντως να επισημαίνει πως μια τέτοια επιχείρηση μπορεί να αγγίξει σε κόστος το ποσό των 100 εκατομμυρίων ευρώ.

Από την πλευρά τους οι Magpies θέλουν να πείσουν τον 26χρονο να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο, δίχως πάντως να παραβλέπουν τις δυσκολίες της αποστολής τους από τη στιγμή που Μπάρτσα και Παρί τον έχουν στα «ραντάρ» τους.

To Top