Μπαρτσελόνα: Στην αποστολή για το αμερικανικό τουρ ο Ντε Γιονγκ, εκτός οι Μπρέθγουεϊτ και Μινγκέθα

Αν και παραμένει μετέωρος μεταξύ Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φρένκι Ντε Γιονγκ θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή των μπλαουγκράνα στις ΗΠΑ για σειρά φιλικών. Εκτός έμειναν οι Μπρέθγουεϊτ, Ουμτιτί, Μινγκέθα, Πουτζ και Νέτο.

Η Μπαρτσελόνα κάνει ό,τι μπορεί για να πείσει τον Φρένκι Ντε Γιονγκ να αποδεχτεί την πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να φύγει (η ίδια έχει δώσει ήδη τα χέρια με τους κόκκινους διαβόλους έναντι 75+10 εκατομμυρίων ευρώ) τονίζοντάς του πως αυτό συμφέρει τον σύλλογο, όμως ο Ολλανδός μέσος εξακολουθεί να αρνείται να πάρει μεταγραφή και διατρανώνει την επιθυμία του για παραμονή.

Μάλιστα, όχι μόνο ο παίκτης αντιστέκεται στη διάθεση των Καταλανών να τον παραχωρήσουν αλλά πήρε μία “μικρή νίκη” στην προσπάθειά του να μην αποχωρήσει, με τον Τσάβι να τον συμπεριλαμβάνει στην αποστολή της ομάδας που θα πετάξει εντός της ημέρας για τις ΗΠΑ στο πλαίσιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα, ο προπονητής άφησε εκτός τους Μάρτιν Μπρέθγουεϊτ, Όσκαρ Μινγκέθα, Σαμουέλ Ουμτιτί, Ρίκι Πουτζ, και Νέτο, με τον ποδοσφαιρικό διευθυντή του συλλόγου, Ματέου Αλεμάνι, να έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους παραπάνω παίκτες ότι θα πρέπει να φύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα.

To Top