Ράσφορντ: “Η ομάδα που δεν μου αρέσει, είναι η Λίβερπουλ, μεγάλη η αντιπαλότητα μαζί τους”

Ο Μάρκους Ράσφορντ αναφέρθηκε σε διαδικτυακή εκπομπή για τις δύο παραδοσιακές αντιπάλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Λίβερπουλ και Σίτι, και παραδέχτηκε πως η κόντρα με τους κόκκινους του Μέρσεϊσαϊντ είναι πολύ μεγαλύτερη.

Κάθε αγώνας απέναντι στην Λίβερπουλ θεωρείται ως “μητέρα των μαχών” για κάθε φίλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο αυτές ομάδες να διεκδικούν τα πρωτεία στο Νησί και να είναι οι δύο πιο επιτυχημένες στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η τελευταία δεκαετία έχει βρει την Γιουνάιτεντ να αντιμετωπίζει και μεγάλο τοπικό ανταγωνισμό λόγω της ανόδου τη Σίτι.

Με δεδομένο λοιπόν πως έχει διπλό μέτωπο πλέον, όλοι αναρωτιούνται ποια είναι η ομάδα που αντιπαθούν περισσότερο οι παίκτες της, με τον Μάρκους Ράσφορντ να παίρνει θέση, στο πλαίσιο συνέντευξης που έδωσε στο κανάλι “Uninterrupted” στο Youtube, αποφεύγοντας την… στρογγυλοποίηση.

“Είναι μία ομάδα που μισείς; Κάποια που να μην σου αρέσει;”, ήταν η σχετική ερώτηση, με τον φορ των κόκκινων διαβόλων να απαντά: “Ναι, η Λίβερπουλ. Δεν μου αρέσει η Λίβερπουλ. Και η Σίτι. Η Λίβερπουλ έχει μία ιστορία οπότε η κόντρα είναι πιο μεγάλη.

Με την Σίτι ισχύει πως δεν σου αρέσει αλλά δεν έχεις έναν πολύ μεγάλο λόγο για να τους αντιπαθείς. Απλά μεγαλώνεις και υπάρχουν δύο ομάδες στο Μάντσεστερ. Η μία φοράει γαλάζια και η άλλη φοράει κόκκινα.

Η αντιπαλότητα αντίθετα με την Λίβερπουλ είναι βαθιά”, δήλωσε χαρακτηριστικά

To Top