Μπαρτσελόνα: Το χειρότερο ξεκίνημα με νέο προπονητή από το 1971

Η Μπαρτσελόνα έχει κάνει το χειρότερο ξεκίνημα στη σεζόν, με νέο προπονητή στον πάγκο, απ’ το 1971, καθώς είναι στη 12η θέση με οχτώ βαθμούς και στο -9 απ’ την πρωτοπόρο Σοθιεδάδ.

Η σεζόν δεν έχει αρχίσει ιδανικά για την Μπαρτσελόνα στο πρωτάθλημα, αφού ύστερα από πέντε αγώνες μετράει μόλις οχτώ βαθμούς και βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η ομάδα του Ρόναλντ Κούμαν είναι στο -9 από την πρωτοπόρο Σοθιεδάδ και στο -8 από τη Ρεάλ, παρουσιάζοντας πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της. Γι’ αυτό το λόγο, άλλωστε, ήρθε κι η ισοπαλία (1-1) με την Αλαβές.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό είναι το χειρότερο ξεκίνημα για τους “μπλαουγκράνα” με νέο προπονητή απ’ το 1971. Τότε προπονητής ήταν Ρίνους Μίχελς. Οι Καταλανοί επικράτησαν με 3-0 της Σοθιεδάδ, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν από την Εσπανιόλ (3-0), τη Λας Πάλμας (1-2), τη Σπόρτινγκ Χιχόν (1-0) και ακολούθησαν οι ισοπαλίες με Ατλέτικο (0-0) και Μπέτις (0-0).

Οι τέσσερις βαθμοί που κατέκτησε τότε η Μπαρτσελόνα ήταν το χειρότερο ξεκίνημα, ενώ στο τέλος της χρονιάς κατέλαβε την 3η θέση στο πρωτάθλημα.

To Top