Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του ΟΦΗ ενόψει Άρη

Η προετοιμασία του ΟΦΗ βρίσκεται στην τελική ευθεία ενόψει του αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με τον Άρη.

O ΟΦΗ υποδέχεται τον Άρη την Δευτέρα (20/02) στο «Γεντί Κουλέ», με την ομάδα θα είναι ουσιαστικά πλήρης αφού υπολογίζεται και ο Χουάν Νέιρα, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να καταστρώνει τα πλάνα του για την αναμέτρηση.

Η σημερινή (18/02) προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 10:30 το πρωί, με τον ΟΦΗ να ολοκληρώνει την προετοιμασία του αύριο (19/02).

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Άρη για την Τρίπολη

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του Άρη, με την ομάδα να συνεχίζει την δουλειά της στο χορτάρι ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Το αγωνιστικό τμήμα έμεινε μακριά από την προπονητολογία και τις εξελίξεις για τον πάγκο, έχοντας στο μυαλό μόνο πως θα φτάσει την Κυριακή στην δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης θέλει να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και να συνεχίσει με ηρεμία και σε αυτήν την αποστολή στρέφει την προσοχή του.

Το ευχάριστο είναι ότι εκτός από τον τιμωρημένο Μπράιν Νταμπό δεν υπάρχουν προβλήματα. Σήμερα το ραντεβού είναι και πάλι στο Νέο Ρύσιο με πρωινή προπόνηση.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Άρη, όλοι κάνουν… focus στον Ατρόμητο!

Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον αγώνα με τον Ατρόμητο και ο Άκης Μάντζιος έχει ευχάριστο πονοκέφαλο, βλέποντας όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.

Ο τεχνικός του Άρη θα προπονήσει σήμερα την ομάδα του στο Δασυγένειο. Επί της ουσίας αυτή θα είναι η τελευταία “δυνατή” προπόνηση της ομάδας πριν τον αγώνα με τον Ατρόμητο, καθώς η αυριανή θα είναι σαφώς πιο χαλαρή και περισσότερο στην τακτική.

Ο τεχνικός του Άρη έχει καταλήξει στις περισσότερες επιλογές του για το αρχικό σχήμα και εντός της ημέρας είναι λογικό να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις.

Το παιχνίδι με τον Ατρόμητο είναι κομβικής σημασίας αν ο Άρης θέλει να ολοκληρώσει την κανονική περίοδο στη δεύτερη θέση και να μπει στα πλέι οφ με ακόμα καλύτερη ψυχολογία και άπαντες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο έχουν πλήρως στραμμένη την προσοχή τους εκεί.

ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Άρη για το ματς με τον Ηρακλή

Με μια απογευματινή προπόνηση, ο Άρηςσυνέχισε σήμερα (02/11) την προετοιμασία του, ενόψει της εξ αναβολής εντός έδρας αναμέτρησης κόντρα στον Ηρακλή (04/11, 17:00, ΕΡΤ3, ERTSPORTS), για τη 2η αγωνιστική της Basket League.

Με εξαίρεση τον Δημήτρη Σταμάτη, ο οποίος γυμνάζεται μόνος του, λόγω του προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει, οι υπόλοιποι παίκτες βρέθηκαν στη διάθεση του Σάββα Καμπερίδη.

Το σημερινό (02/11) πρόγραμμα ξεκίνησε με την ανάλυση, με τη χρήση video. Αύριο (03/11), οι «κίτρινοι» θα προπονηθούν μια φορά, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό αγώνα.

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία του Άρη – Που θα επιμείνει ο Αγγέλου

Ο Άρης μπήκε στο τελευταίο 10ήμερο της προετοιμασίας του. Από σήμερα μέχρι και τις 8 Οκτωβρίου οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να διορθώσουν όσο δυνατόν περισσότερο τις αδυναμίες που έχουν παρουσιάσει μέχρι σήμερα και κυρίως την αγωνιστική συμπεριφορά που παρουσίασαν κόντρα στα Τρίκαλα.

Στις 9 Οκτωβρίου υπάρχει προγραμματισμένος ο προημιτελικός κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας. Μέχρι τότε ο Βαγγέλης Αγγέλου θέλει η ομάδα του να δώσει δύο φιλικά παιχνίδια, εκτός έδρας με τον Ερμή Λαγκαδά και τον Φίλιππο Βέροιας, ούτως ώστε να προσαρμοστούν οι παίκτες του σε κατάσταση εκτός έδρας αγώνα, καθώς πέρα από το ματς με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, υπάρχει και το ματς πρεμιέρας με τον ΚΑΟΔ στη Δράμα.

 

To Top